Ігристе вино, зроблене по методу Шарма (як просекко) із 100% негроамаро
Дегустація Розамаро
Аромат: насичений, соковитий, з нотками мочених яблук та червоних фруктів.
Смак: делікатний, м’який, квітково-фруктовий.
90 балів від Falstaff в 2019 році.
Виробництво
М’яке пресування і мінімальний контакт зі шкірками, для мінімального впливу на колір та танінність. Ферментація при контрольованій температурі 18°C. Друге бродіння методом Шарма.
Про Masseria Altemura
Masseria Altemura розташована в Саленто, на півдорозі між Іонічним та Адріатичним морями.
Тут багато сонячного світла, бриз двох морів, білі вапнякові скелі та червоний грунт Саленто.
Виноробня, оточена власними виноградниками, знаходиться в межах зони DOC Primitivo di Manduria, в сільській місцевості Санта-Сусанна, і відповідає принципам біоархітектури.
Інші вина від Masseria Altemura
Фудпейрінг: ікра, аперитив, закуски, козячий сир, молоді сири, морепродукти, паста з білим соусом, паста з сирним соусом, риба біла
Алексей –
понятное, очень фруктовое в аромате и чуть сладковатое во вкусе. очень даже ок.