Gamondi Aperitivo
Gamondi Aperitivo – відмінний цитрусовий лікер, який з перших дотиків до губ дає зрозуміти усі принади своїх смакових і ароматичних характеристик. Виготовляється Aperitivo в процесі змішування білих вин з відбірних сортів винограду, з додаванням легкого, натуральної апельсинової цедри, яка надає лікеру напівсолодкої свіжості та вишуканої терпкості. Аромат – ніжні цитрусові ноти захоплюють нюх, поширюючись по рецепторах з легкою гіркотою апельсинових кірок. Інтенсивний, яскраво виражений смак цитрусової цедри з переважно апельсиновими нотами ніжно заміщається легким солодко-гірким посмаком.
Про виробника Gamondi Aperitivo
Історія всесвітньо відомої компанії Gamondi почалася далекого 1890 року, коли італієць Карло Гамонді, в містечку курорті Аква Терме, почав виробництво настоянок. Це були напої, які швидко набули популярності серед туристів, які у великій кількості приїжджали в Аква-Терме. Згодом Карло відкрив свою дистилерію та розширив виробництво вермутами, бітерами та традиційними амарами.
Карло Гамонді готували до операції, коли він вирішив скласти свій заповіт. “Точний рецепт Амаро Гамонді записаний на папірці в моєму гаманці”, – його слова вразять усіх, хто читав і читатиме їх. Через 45 днів Карло Гамонді помер. Але ця фраза і цей лікер (його “Superamaro”) житимуть і надалі. Цього року виповнюється 131 рік історії.
В 1935 році років справа перейшла до рук його сина Джузеппе Карло Анджело Луїджі, але його раптова смерть у віці сорока років поклала край династії Гамонді. Інших спадкоємців не було. Бренд перейшов до іншої родини – Барбері. У цей період асортимент продукції значно розширився, на ринок вийшли оригінальні рецепти, розроблені в багатьох випадках самим Карло Гамонді.
Але, як і у всіх великих історіях, настає момент, коли здається, що все може неймовірним чином закінчитися: це був кінець 90-х, Барберіс продали бренд і виробництво зупинилося. Небезпека завершення історії стала реальною.
Саме тут у гру вступають дві фундаментальні фігури для історії Гамонді: Джанфранко Тосо та Вальтер Порро, племінник травника Теодоро Негро (творця лікеру Amaro Toccasana). Зі справжнім актом любові до 100-річного бренду, вони взяли на себе управління ним у 2009 році.
Фудпейрінг: аперитив, апероль, коктейлі
Відгуки
Відгуків немає, поки що.