Мінімальна кількість для замовлення - 6 шт
Сидр Berryland Perry Brut має збалансований смак із ледь відчутною терпкістю, тонами солодких червоних яблук, що переходять у легкий, свіжий та соковитий післясмак. Ніжний фруктовий аромат із нотами грушевого конфітюру, які підкреслюються відтінками жовтих яблук та меду. Сидр має світло-солом’яний колір.
Перрі – це грушевий сидр, алкогольний напій зі збродженого соку груш. Традиційний перрі (фр. poire) із Нормандії.
Історія виробника: Berryland, заснована у 2017 році енологом Віталієм Карвігою, є українською фабрикою з виробництва сидру, фруктових вин та медовухи. Розташована у Макарівській Буді, неподалік Києва. Назва відображає велику кількість фруктів, які ростуть на землі навколо міста. Забезпечення смаку є кінцевою метою компанії, тому виробляють лише 100% натуральні, а не концентровані сидри, перрі та фруктові вина. Використовуються виключно високоякісні культивовані фрукти з фруктових садів і ферм разом з дикими плодами. Мед, що використовується у медах компанії, походить з пасік, де не використовуються антибіотики.
Метод виробництва: Яблучні сади знаходяться у Макарівському районі, у західній частині Київської області. Клімат місцевого регіону досить лояльний. Помірно вологий та з рідкісними різкими перепадами температур. Для приготування однієї пляшки сидру потрібно від 50 до 100 плодів.
Груші та яблука подрібнюються та делікатно пресуються. Отриманий сік починає бродити за досить низьких температур. Після закінчення ферментації майбутній сидр знімається з осаду та відстоюється. Після розливу до пляшок додається фруктоза і там проходить вторинна ферментація, завдяки якій напій стає газованим.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.