Очень мягкий и вкусный, ощущается цветочный букет. Пьётся легко, самодостаточный.
Илья
Читати далі
Заказал пару бутылок на скидке. Все пришло быстро. Даже сказать больше нечего
Dmitry
Читати далі
Прекрасная водка. Мягкая, без лишних запахов!
nadia
Читати далі
які тут варіанти відгуку))) ❤❤❤❤❤❤❤
Оля
Читати далі
люблю этот джин! не "десяткатанкерей" конечно но очень хорош! даже в простых коктейлях типа джин тоника он...
eugen.shatalov
Читати далі
лучшая из водок, что доводилось пробовать и, наверное, лучшая из тех, что можно купить за цену алкогольного...
Гриша
Читати далі
Ром - огонь!
Антон
Читати далі
отлична цена, оперативная доставка. спасибо за вашу работу
Ольга
Читати далі
Свіжий смак. Відчувається мінеральність та лагідна кислотність.
Для мене, нотки жовтих яблук.
Олександр
Читати далі
Все дуже погано, ніякої легкості та свіжості одна оксидація, абсолютно мертве вино з явно вираженими...
Є три основних характеристики, які визначають міцний алкоголь в конкретну категорія: сировина, технологія перегонки і територіальна приналежність.
Як роблять міцний алкоголь
Міцні спиртні напої виробляються двома видами перегонки — дистиляція і ректифікація.При дистиляції отримують самогон, при ректифікації — чистий спирт.
Дистиляція
Залежно від сировини і традицій виробництва різних міцних алкогольнихнапоїв кожен процес дистиляції має свої нюанси, але в загальних рисах все вони проходять наступні етапи:
Підготовлюється сировина: виноград, зерно, агава і т.д.
Сировину подрібнюють (агава, цукрова тростина), пресують (виноград, яблука або інші фрукти), пророщують (зернові). Деяка сировину одразу містить необхідний для бродіння цукор — фрукти, очерет, агава. У зернових же спочатку потрібно перетворити крохмаль в цукор. Процес називається солодженням: вже пророщене зерно поміщається в нагріту воду. В результаті отримують сусло, яке називають mash.
Додають дріжджі і запускається ферментація
Дистиляція. Ферментоване сусло переноситься в перегінний куби, де нагрівається до точки кипіння, випаровується, потім пара охолоджується і конденсується в рідину — спирт.
Відділення небажаних частин. Перші і самі леткі сполуки називаються «головами», останні — «хвостами». Їх відокремлюють, викидають або повторно переганяють, а основою для напою стають чисті легкі спирти.
Після перегонки виходить спирт міцністю 60-70%.Віскі, бренді, текіла, ром, граппа і т.д. — продукти дистиляції.
Ректифікація
Ректифікація дає більш чистий спирт міцністю до 96% без сивушних масел і домішків.У цьому випадку через колону ректифікації переганяють НЕ сусло, а вже дистильований спирт-сирець міцністю 30-40%. Процеси колони складніші, її основне завдання — пропускати тільки найлегші спирти.Ректифікаційний спирт чистіший дистилятів, але в той же час практично весь смак і аромат втрачається.Горілка, джин, абсент, самбука, лікери і настоянки — робляться з ректифікату.