Магазин-склад — Міцний алкоголь — BJM
Відображаються усі з 2 результатівSorted by price: low to high
✅ Кількість товарів у категорії: | 2 |
---|---|
✅ Середня ціна: | 257 грн. |
✅ Найдешевше: | 219 грн. |
✅ Найдорожче: | 294 грн. |
✅ Самое популярное: | BJM горілка 0.5л - 219 грн |
Головна особливість горілки “Боржомі” – особлива вода, яка видобувається зі свердловини на глибині 75 м. Завдяки цьому алкоголь має кришталево прозорий колір навіть без натяку на відтінок. Смак напою вирізняється м’якістю та легкістю. Він не залишає після себе спиртового післясмаку. А вранці будуть тільки приємні спогади про відпочинок без натяку на погане самопочуття.
Свою назву алкоголь отримав від найменування міста, в якому видобувається легендарна мінеральна вода. Ця мальовнича місцевість втілює кавказький колорит і прихильність традиційним цінностям.
Грузинська горілка “Боржомі” невипадково належить до алкоголю класу люкс. Для її виготовлення використовують високоякісні пшеничні спирти. Вони змішуються з водою, видобутою з глибинного джерела. Попередньо вона настоюється в резервуарах не менше 72 годин. Після змішування води і спирту купаж піддається потрійній фільтрації. Він обов’язково проходить через керамічний фільтр, створений спеціально для алкоголю BJM. Перед ним горілка “Боржомі” піддається механічній та вугільній фільтрації. Таке ретельне очищення дає змогу отримати кришталево прозорий алкоголь.
Аромат і смак горілки “Боржомі”
Грузія – гостинна країна з багатою культурою застілля. Алкоголь, вироблений на Кавказі, є тому підтвердженням. Він відрізняється високою якістю, натуральним складом і неперевершеним смаком. У горілки “Боржомі” традиційний аромат із легкими мотивами спиртів. Вона вирізняється легким смаком із легкими пшеничними мотивами. Алкоголь м’яко п’ється, не залишаючи після себе спиртового післясмаку.
Алкоголь – частина застілля, тому перед його подачею потрібно продумати меню. До BJM добре пасують такі закуски:
⦁ м’ясо;
⦁ ситні салати;
⦁ нарізки з м’ясних делікатесів;
⦁ риба;
⦁ гриби;
⦁ соління.
Грузинську горілку “Боржомі” можна подавати разом із першими та другими стравами. Вона добре поєднується з супами, окрошкою, борщем. Алкоголь можна запропонувати разом зі смаженим м’ясом і запеченою рибою. На гарнір можна подати картоплю – варену або запечену.
Традиційно горілку “Боржомі” п’ють в охолодженому вигляді. Так у ній менше відчуваються спирти. Напій розливають у стопки і випивають залпом.
Якщо в чистому вигляді алкоголь здається занадто міцним, його можна розбавити соком. Якщо додасте апельсиновий сік, вийде легендарна “Відповідалка”. А додавання томатного соку створить не менш відомий мікс “Кривава Мері”. Також горілку “Боржомі” можна змішати з солодкими газованими напоями – колою або спрайтом. У таких міксах абсолютно не відчуваються спиртові тони. Можна приготувати і складніші коктейлі. Гарні поєднання виходять із лікерами, вермутами, сиропами, несолодкими соками – апельсиновим, грейпфрутовим, яблучним, вишневим, журавлинним.
Грузинська горілка “Боржомі” підходить до ситних страв. Вона погано поєднується із сирими овочами та фруктами. Також до неї не варто подавати десерти та солодощі.
Ви можете замовити горілку “Боржомі” у WineWine з доставкою по Україні. При купівлі оптовими партіями діють спеціальні умови, завдяки яким можна добре заощадити на придбанні алкоголю. У Києві працюють магазини-склади, де можна оцінити асортимент спиртних напоїв і забрати горілку “Боржомі” самовивозом у будь-яких кількостях. У майбутньому планується відкриття точок продажу по всій країні.