Nikita Corn Vodka – це горілка із чистого кукурудзяного спирту та артезіанської води.
Смак горілки чистий, сухий, з легкими солодкуватими відтінками кукурудзи, хліба і маку.
Виробництво Nikita Corn Vodka
Ця горілка створена Валентиною Миколаївною Поповою (один з провідних фахівців спиртової галузі) на заводі “Національної горічаної компанії” в Черкаській області.
Артезіанська вода зі 100-метрового горизонту гранітної породи, яка проходить додаткове очищення за результатами лабораторних досліджень (наприклад, від високого вмісту заліза) та очистку зворотнім осмосом.
Сорт кукурудзи – Zea luxurians. Ректифікований спирт класу “люкс”.
Пройшла 4 ступені фільтрації (вугільна фільтрація з берези та бука), яка звільняє горілку від небажаних альдегідів та ефірів.
Після завершення фільтрування суміш залишають відпочивати принаймні на 72 години.
Без цукру.
Без глюкози.
Без гліцерину.
Без глютену, ГМО, кислот, настоїв, сиропів.
Сайт кукурудзяної горілки Nikita: nikitacornvodka.com
Інші українські горілки
Олександр –
Супер