Мінімальна кількість для замовлення - 6 шт
Історія виробника: Berryland, заснована у 2017 році енологом Віталієм Карвігою, є українською фабрикою з виробництва сидру, фруктових вин та медовухи. Розташована у Макарівській Буді, неподалік Києва. Назва відображає велику кількість фруктів, які ростуть на землі навколо міста. Забезпечення смаку є кінцевою метою компанії, тому виробляють лише 100% натуральні, а не концентровані сидри, перрі та фруктові вина. Використовуються виключно високоякісні культивовані фрукти з фруктових садів і ферм разом з дикими плодами. Мед, що використовується у медах компанії, походить з пасік, де не використовуються антибіотики.
Метод виробництва: Яблучні сади знаходяться у Макарівському районі, у західній частині Київської області. Клімат місцевого регіону досить лояльний. Помірно вологий та з рідкісними різкими перепадами температур. Для приготування однієї пляшки сидру потрібно від 50 до 100 плодів.
Спочатку яблука подрібнюються – ці розмелені плоди називаються мезгою. Потім мезга віджимається за допомогою преса та виходить яблучний сік – майбутнє сусло. Починається бродіння за досить низьких температур. Після його закінчення майбутній сидр знімається з осаду та відстоюється. Після розливу в пляшки додається фруктоза і там проходить вторинна ферментація, завдяки якій напій стає газованим.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.