Дуже незвичайне та дуже експресивне червоне ігристе. Класичний метод, біодинамічний підхід на виноробні на 10 років витримки на осаді. Насичене, глибоке та соковите. Розмаїття темних ягід, спецій та трав. Рідкісне ігристе, яке підійде навіть під дуже насичену на пряну їжу. Всього близько 3000 пляшок на рік, котрі потрапляють далеко не всім винним імпортерам у світі.
Aphros Espumante Yakkos Vinhão
Дуже незвичайне та дуже експресивне червоне ігристе. Класичний метод, біодинамічний підхід на виноробні на 10 років витримки на осаді.
Насичене, глибоке та соковите. Розмаїття темних ягід, спецій та трав. Рідкісне ігристе, яке підійде навіть під дуже насичену на пряну їжу.
Всього близько 3000 пляшок на рік, котрі потрапляють далеко не всім винним імпортерам у світі.
Фудпейрінг: аперитив, закуски, м'ясо червоне, птиця, риба червона
Відгуки
Відгуків немає, поки що.