ua|ru

Коньяк Ремі Мартан Сантор / Remy Martin Centaure, 40% 0.7л

  • Артикул: 3912
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Коньяк Ремі Мартан Сантор / Remy Martin Centaure, 40% 0.7л

  • Артикул: 3912
  • Об’єм: 0.7 л
35650.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 31868.00 грн

Немає в наявності

Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)Немає в наявностіОболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33Немає в наявностіОлександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)Немає в наявності
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Коньяк Remy Martin Centaure – справжній скарб з самого серця регіону Коньяк. Майстер погребу П’єретт Тріше створила коньяк Remy Martin Centaure в 2010 році.

Коньяк Remy Martin Centaure відрізняється багатогранним ароматом і прекрасним довгим післясмаком. Він містить найвишуканіші коньячні спирти з дорогоцінних запасів Rémy Martin.

Коньяк Rémy Martin Centaure de Diamant відзначений найвищою нагородою Tasting Gold Award, як кращий в своєму класі, на міжнародному конкурсі International Wine and Spirit Competition в 2011 році, а також золотою медаллю на аналогічному конкурсі в 2013 році.

Аромат коньяк Remy Martin Centaure: дорогоцінний коньяк розкривається ніжними нотами жимолості і ірису, доповненими такими рідкісними ароматами: фундука і сушеного інжиру.

Смак коньяк Remy Martin Centaure: цей коньяк, немов коштовний діамант, переливається міріадами різних відтінків, які переходять у відчуття зацукрованих фруктів, що тануть в роті.

Відчуття: м’яка атласна текстура і дивно довгий післясмак.

Найкраща подача коньяк Remy Martin Centaure: щоб повністю насолодитися винятковим смаком, цей коньяк краще подавати в чистому вигляді.

Коньяк Remy Martin Centaure і його виготовлення

З 1724 року Будинок Remy Martin перетворює найкращий виноград на гармонійні коньяки. Виноград – це серце і душа коньяку. Секрет самого ароматного винограду криється в грунті, в якому ростуть виноградні лози.

У Remy Martin використовують Fine Champagne – суміш коньячних спиртів (о-де-ві) з двох найбільш престижних регіонів провінції Коньяк: Grande Champagne і Petite Champagne.

Ці два регіони характеризуються винятково крейдяним грунтом, який відбиває сонячне світло і на якому виноград дозріває до абсолютної досконалості.

Сорти винограду, що використовуються в коньяці Remy Martin, переважно Ugni Blanc, з відтінком Colombard та Folle Blanche. Ці ж виногради використовуються і для приготування коньяк Ремі Мартін Кентавр.

Збір врожаю відбувається після того, як літня спека згасла, з кінця вересня до початку жовтня. Виноград обережно пресують, а сік залишають бродити на п’ять-сім днів.

В результаті виходить біле вино з алкогольним компонентом від 7 до 9 відсотків, сухе і кисле, без додавання цукру – ідеально підходить для дистиляції.

“Я йду до виноградників, щоб скуштувати виноград. Це початок історії”.

Батіст Луазо, майстер льоху

Вигонка відбувається після збору врожаю, приблизно з жовтня по березень. Вина дистилюються разом з осадом – залишковими дріжджами – у дрібних мідних кадрах, щоб отримати інтенсивний спирт з великою глибиною та ароматичною інтенсивністю.

Цей підхід також допомагає підтримувати консистенцію смаку. Кожна партія переганяється двічі, процес займає приблизно 24 години. Це тривалий процес, але він необхідний для отримання найчистішої сутності ароматів винограду.

В Remy Martin використовували подвійну дистиляцію з моменту заснування в 1724 році. Під час кожної дистиляції перші та останні результати відкидаються, щоб отримати лише найбільш чіткі, ароматичні та найбільш збалансовані.

Це являє собою прозору рідину зі спиртовим компонентом близько 70 відсотків, яку називають eau-de-vie. Після дистиляції настає час обрання спиртів, що будуть витримуватися в льохах.

Щороку понад 1000 виноградарів подають свої “води” на вибір. Для майстра льоху кожна вода-річка має унікальну індивідуальність, дещо відрізняється смаками та ароматами.

Завдання полягає в тому, щоб зберегти сутність коньячного вишуканого шампанського та продовжити стиль фірмового стилю Ремі Мартін.

Протягом зимових місяців дегустаційний комітет збирається кілька разів на тиждень, щоб взяти проби від 20 до 30 штук “води” на сесію. Протягом сезону вони скуштують понад 2000 зразків. Зразки сліпі, їх походження конфіденційне.

Після цього суворого процесу відбору витримка зберігається у підвалах для витримки, перш ніж стати частиною майбутніх коньяків Будинку.

Оскільки спирти Fine Champagne мають високий потенціал для старіння, їх витримують набагато довше, ніж мінімум, передбачений законодавством. Для цього використовують бочки з дуба, що зустрічається в лісах Limousin.

Ця деревина сприяє ароматичному розвитку напою та надає коньяку насичений ванільний смак. Використовувані дуби мають вік щонайменше 100 років і індивідуально підбираються спеціалістами, які тісно співпрацюють з майстром льоху.

Підвали Remy Martin в Мерпінс зберігають 140 000 бочок з коньячними спиртами, що є найбільшою колекцією у світі. Всі витримки для коньяків старіють роками, тонко пристосовуючись до свого оточення.

Кожен льох має дещо іншу температуру та вологість, таким чином, точно регулюючи середовище старіння. Під час процесу старіння відсоток eaux-de-vie випаровується в повітря. Це називають “часткою ангела”.

Щодня випаровується приблизно еквівалент восьми тисяч пляшок. Сам мсьє Ремі Мартін встановив посаду майстра льоху і це викликає величезну повагу донині.

Майстер льоху повинен володіти дуже особливою комбінацією навичок: він одночасно вивчений виноградар, досвідчений винороб, досвідчений блендер і дегустатор з чутливим носом.

Ця людина не тільки охороняє спадщину Будинку, але й кожен день створює його майбутнє – консультуючи виноградарів щодо винограду та перегонки, відбираючи проби та вибираючи найкращі води та спостерігаючи за їх старінням.

Коли Батіст Луазо був призначений майстром льоху в 2014 році, він був у віці 34 років одним з наймолодших за всю історію. Він також став наступником П’єретт Трише, першої жінки, яка коли-небудь обіймала цю посаду у великому коньячному будинку.

Кожного майстра льоху навчає його попередник, який зберігає таємниці до наступного покоління.

Він працював з нею чотири роки, дегустуючи, відбираючи та поєднуючи воду з колишнім майстром льоху, перш ніж вона вирішила, що він може бути її наступником, і призначила його своїм заступником у 2011 році.

Тоді вона нарешті відкрила йому книги і витратив ще три роки, навчаючи його всім сумішам. “Тільки коли ви впевнені, що це правильна людина, ви ділитесь своїми секретами”, – пояснює Луазо.

З Батистом Луазо Remy Martin розпочав новий розділ історії, зберігаючи спадщину Ремі Мартіна.

Всі напої від виробника коньяк Remy Martin Centaure

Офіційна сторінка виробника коньяк Remy Martin Centaure: https://www.remymartin.com/

Деталі

Вид бренді
Країна Франція
Літраж 0.7
Бренд Remy Martin
Тип коньяк
Алкоголь 40%
Категорія Міцний
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Remy Martin Centaure коньяк 0.7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *