ua|ru

Текіла Хосе Куерво Еспесіаль Репосадо / Jose Cuervo Especial Reposado, 38% 0.5л

  • Артикул: 3658
  • Об’єм: 0.5 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Текіла Хосе Куерво Еспесіаль Репосадо / Jose Cuervo Especial Reposado, 38% 0.5л

  • Артикул: 3658
  • Об’єм: 0.5 л
468.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 398.00 грн

Немає в наявності

Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)Немає в наявностіОболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33Немає в наявностіОлександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)Немає в наявності
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Текіла Jose Cuervo Especial Reposado

Текіла Jose Cuervo Especial Reposado золотого кольору від найвідомішого виробника текіли в світі.

Колір текіла Jose Cuervo Especial Reposado: теплий золотий. Смак текіла Jose Cuervo Especial Reposado: м’який, чистий, солодкуватий, з нотами ванілі і відтінком дуба.

Аромат текіла Jose Cuervo Especial Reposado: насичений, гармонійне поєднання агави і дуба, доповнених нотками ванілі і спецій.

Текіла Jose Cuervo Especial Reposado виробляється з блакитної агави, зібраної в сімейному маєтку, найбільшому виробнику агави у всій Мексиці. Завдяки багатому вулканічному грунту, великої кількості чистої джерельної води і помірного клімату блакитна агава найвищої якості перетворюється в чисту, хрустку і гладку текілу.

Історія виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado

Складно відокремити історію марки Jose Cuervoо від історії появи текіли як самостійної категорії алкогольних напоїв. З 1758 року, тобто вже більше більше 250 років, Jose Cuervo виробляє текілу, використовуючи той же досвід, майстерність і рецепти, що передавалися з покоління в покоління.

Саме в 1758 році король Іспанії дарував Дону Хосе Антоніо де Куерво ділянку землі в місті Текіла спеціально для вирощування блакитної агави і виробництва текіли.

А у 1795 році права на землю були передані іншому члену сім’ї Куерво – дону Хосе Марія Гуадалупе Куерво разом з дозволом на комерційне виробництво і розповсюдження текіли.

У 1800-ті роки текіла Jose Cuervo вже експортувалася в США: бочки напою дісталися до Каліфорнії з Сан-Бласа в 1852 році.
Jose Cuervo був першим брендом текіли, який розливав текілу в індивідуальні пляшки, що спростило транспортування для задоволення зростаючого попиту в Мексиці і за її межами.

1940-і роки відзначились створенням і швидким ростом популярности коктейлю “Маргарита”: тепер це більше, ніж просто дівоче ім’я.

Починаючи з 1974 року місто Текіла офіційно відзначається як місце походження напою Текіла: точно так же, як шампанське може проводитися тільки у Франції, або скотч може проводитися тільки в Шотландії.

Jose Cuervo володіє найбільшими в світі плантаціями агави, розташованими на багатому вулканічному грунті. Наглядачі, що називаються Jimadores, вирощують і збирають агаву. Саджають агаву в період з лютого по липень, щоб уникнути періоду сильних дощів.

В середньому сходи дозрівають за сім років. Після того, як агава зібрана і обрізана, серцевини агави або «Піньяс» відправляються в Ла-Рохенья.

Щодня в піч для агави надходить від 200 до 300 тонн плодів для виробництва текіли. Приготування Піньяс покращує смак текіли. Навіть сьогодні цей процес виконується повністю відповідно до традицій кустарного виробництва і вимагає від 36 до 40 годин.

Через вісім годин після приготування Піньяс відправляються на чотири млини для подрібнення. Перший відомий як подрібнювач: його численні леза подрібнюють агаву на дрібні шматочки.

Потім шматки готові для другого колеса, яке розбиває шматочки, щоб витягти сік. Наступні два – це колеса для віджиму, де сік, відомий як сусло, відділяється від макухи.

Отримане сусло відправляють в бродильні чани. Через 50-60 годин сік повністю ферментує. Наступні кроки – дистиляція, конденсація і ректифікація – виробляють питної продукт, відомий як біла текіла.

Далі текіла витримується повільно в бочках, набуваючи смакові і ароматичні риси обпаленого дерева. У процесі приготування текіли обпалення бочок – запорука її аромату виходу. Є три ступені обпалення: легка, середня і сильна. Кожна з них визначає свій профіль текіли.

Бочки також злегка обприскують водою, щоб деревина вбирала вологу: це перешкоджає випаровуватись текіли, що старіє всередині.

Отримуючи першу ліцензію, Хосе Куерво ще не міг уявити собі, що сотні рослин агави, які він вирощував, з часом збільшаться до мільйона рослин, а Jose Cuervo стане найтитулованішим сімейством текіли в історії.

Jose Cuervo і понині залишається сімейним бізнесом. Нинішні власники дбайливо зберігають традиції вищої якості. І до цього дня текіла Jose Cuervo виробляється на тій же фабриці мексиканського міста Текіла.

Саме завдяки родині Куерво текіла перетворилася з місцевого напою в справжній національний символ Мексики!

В даний час за обсягами продажів бренд Cuervo є восьмим серед найбільших світових алкогольних брендів і номером один серед текіли в світі.

Щорічно продається приблизно майже 5 мільйонів 9-літрових ящиків текіли Jose Cuervo, що в 2 рази перевищує продажу найближчого конкурента Sauza.

Відео текіла Хосе Куерво Спешиал Репосадо

Всі напої від виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado

Офіційна сторінка виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado: https://cuervo.com/

 

Деталі

Вид текіла
Рік
Країна Мексика
Літраж 0.5
Бренд Jose Cuervo
Алкоголь 38%
Категорія Міцний
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Jose Cuervo Especial Reposado текіла 0.5л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *