Текіла Jose Cuervo Especial Reposado
Текіла Jose Cuervo Especial Reposado золотого кольору від найвідомішого виробника текіли в світі.
Колір текіла Jose Cuervo Especial Reposado: теплий золотий. Смак текіла Jose Cuervo Especial Reposado: м’який, чистий, солодкуватий, з нотами ванілі і відтінком дуба.
Аромат текіла Jose Cuervo Especial Reposado: насичений, гармонійне поєднання агави і дуба, доповнених нотками ванілі і спецій.
Текіла Jose Cuervo Especial Reposado виробляється з блакитної агави, зібраної в сімейному маєтку, найбільшому виробнику агави у всій Мексиці. Завдяки багатому вулканічному грунту, великої кількості чистої джерельної води і помірного клімату блакитна агава найвищої якості перетворюється в чисту, хрустку і гладку текілу.
Історія виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado
Складно відокремити історію марки Jose Cuervoо від історії появи текіли як самостійної категорії алкогольних напоїв. З 1758 року, тобто вже більше більше 250 років, Jose Cuervo виробляє текілу, використовуючи той же досвід, майстерність і рецепти, що передавалися з покоління в покоління.
Саме в 1758 році король Іспанії дарував Дону Хосе Антоніо де Куерво ділянку землі в місті Текіла спеціально для вирощування блакитної агави і виробництва текіли.
А у 1795 році права на землю були передані іншому члену сім’ї Куерво – дону Хосе Марія Гуадалупе Куерво разом з дозволом на комерційне виробництво і розповсюдження текіли.
У 1800-ті роки текіла Jose Cuervo вже експортувалася в США: бочки напою дісталися до Каліфорнії з Сан-Бласа в 1852 році.
Jose Cuervo був першим брендом текіли, який розливав текілу в індивідуальні пляшки, що спростило транспортування для задоволення зростаючого попиту в Мексиці і за її межами.
1940-і роки відзначились створенням і швидким ростом популярности коктейлю “Маргарита”: тепер це більше, ніж просто дівоче ім’я.
Починаючи з 1974 року місто Текіла офіційно відзначається як місце походження напою Текіла: точно так же, як шампанське може проводитися тільки у Франції, або скотч може проводитися тільки в Шотландії.
Jose Cuervo володіє найбільшими в світі плантаціями агави, розташованими на багатому вулканічному грунті. Наглядачі, що називаються Jimadores, вирощують і збирають агаву. Саджають агаву в період з лютого по липень, щоб уникнути періоду сильних дощів.
В середньому сходи дозрівають за сім років. Після того, як агава зібрана і обрізана, серцевини агави або «Піньяс» відправляються в Ла-Рохенья.
Щодня в піч для агави надходить від 200 до 300 тонн плодів для виробництва текіли. Приготування Піньяс покращує смак текіли. Навіть сьогодні цей процес виконується повністю відповідно до традицій кустарного виробництва і вимагає від 36 до 40 годин.
Через вісім годин після приготування Піньяс відправляються на чотири млини для подрібнення. Перший відомий як подрібнювач: його численні леза подрібнюють агаву на дрібні шматочки.
Потім шматки готові для другого колеса, яке розбиває шматочки, щоб витягти сік. Наступні два – це колеса для віджиму, де сік, відомий як сусло, відділяється від макухи.
Отримане сусло відправляють в бродильні чани. Через 50-60 годин сік повністю ферментує. Наступні кроки – дистиляція, конденсація і ректифікація – виробляють питної продукт, відомий як біла текіла.
Далі текіла витримується повільно в бочках, набуваючи смакові і ароматичні риси обпаленого дерева. У процесі приготування текіли обпалення бочок – запорука її аромату виходу. Є три ступені обпалення: легка, середня і сильна. Кожна з них визначає свій профіль текіли.
Бочки також злегка обприскують водою, щоб деревина вбирала вологу: це перешкоджає випаровуватись текіли, що старіє всередині.
Отримуючи першу ліцензію, Хосе Куерво ще не міг уявити собі, що сотні рослин агави, які він вирощував, з часом збільшаться до мільйона рослин, а Jose Cuervo стане найтитулованішим сімейством текіли в історії.
Jose Cuervo і понині залишається сімейним бізнесом. Нинішні власники дбайливо зберігають традиції вищої якості. І до цього дня текіла Jose Cuervo виробляється на тій же фабриці мексиканського міста Текіла.
Саме завдяки родині Куерво текіла перетворилася з місцевого напою в справжній національний символ Мексики!
В даний час за обсягами продажів бренд Cuervo є восьмим серед найбільших світових алкогольних брендів і номером один серед текіли в світі.
Щорічно продається приблизно майже 5 мільйонів 9-літрових ящиків текіли Jose Cuervo, що в 2 рази перевищує продажу найближчого конкурента Sauza.
Відео текіла Хосе Куерво Спешиал Репосадо
Всі напої від виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado
Офіційна сторінка виробника текіла Jose Cuervo Especial Reposado: https://cuervo.com/
Відгуки
Відгуків немає, поки що.