Bell’s Original
В 1825 Томас Сандерман відкрив невеликий винний магазин в порту міста Перт. Незабаром основною продукцією Томаса став шотландський віскі. 1840 року у Сандермана з’явився діловий партнер – Артур Белл. Артур належав до однієї з релігійних сект, і про нього говорили, як про людину обережну, потайливу, але разом з тим високоморальну і кришталево чесну. Артур Белл одним із перших зумів розпізнати всі переваги процесу купажування віскі.
У купаж входять близько 40 сортів односолодового та зернового віскі з витримкою не менше 8 років. Своєрідний аромат Bell’s має три основні компоненти: фрукти, горіхи та спеції.
Односолодові сорти віскі: Blair Athol, Dufftown та Inchgower є основними компонентами цього купажу. Blair Athol багатий, пряний з горіховими тонами та нотами імбиру. Класичний свіжий односолодовий віскі з Долини річки Спей Dufftown повідомляє купажу ноти яблук, квітів та меду, надаючи освіжаючого смаку. Другий віскі зі Спейсайду, Inchgower, приносить відмінні прибережні аромати – багаті та з горіховими нюансами та нотами свіжого солоного морського бризу.
Колір: Бурштиновий із золотистими відтінками.
Аромат: Фруктово-горіховий з нотками імбирного пирога.
Смак: У смаку практично не відчувається диму, проте легко можна виявити фруктові, горіхові та пряні відтінки.
Ідеальна подача Bell’s Original
У чистому вигляді – у класичному «роксі», або з додаванням кількох кубиків льоду.
Відмінна основа для коктейлів.
Найкраще поєднується з такими наповнювачами як: яблучний сік, кока-кола, спрайт
Відгуки
Відгуків немає, поки що.