ua|ru

Вино Брессан Розантіко / Bressan Rosantico 2017, рожеве сухе 0.75л

  • Артикул: 560627
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Вино Брессан Розантіко / Bressan Rosantico 2017, рожеве сухе 0.75л

  • Артикул: 560627
  • Об’єм: 0.75 л
Досить рідкісне сухе вино з сорту москато троянда, яке можна назвати рожевим лише з натяжкою через тривалу мацерацію і подальшу тривалу витримку в бочці. Насичене, складне, глибоке і елегантне - рожеве вино, яке за своєю структурою може посперечатися з багатьма червоними. Одне з найбільш рідкісних вин від Фульвіо Брессана, яке виходить в реліз лише в кращі роки в дуже лімітованих кількостях.
3490.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 2990.00 грн

Є в наявності

В наявності 2 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 2Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33В наявності: 5Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 5Івано-Франківськ вул.Незалежності 3 (пасаж Гартенберг)Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)В наявності: 2
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Досить рідкісне сухе вино з сорту москато троянда, яке можна назвати рожевим лише з натяжкою через тривалу мацерацію і подальшу тривалу витримку в бочці. Насичене, складне, глибоке і елегантне - рожеве вино, яке за своєю структурою може посперечатися з багатьма червоними. Одне з найбільш рідкісних вин від Фульвіо Брессана, яке виходить в реліз лише в кращі роки в дуже лімітованих кількостях.

Bressan Rosantico 2017 – одне з тих вин, що уособлює шарм конкретного винограду, а саме винограду Moscato Rosa, і найкраще виражає філософію одного виробника, а саме Fulvio Bressan.

Для вина Bressan Rosantico 2017 вноград Moscato Rosa виніфікується сухим, щоб підкорювати та чарувати всією ароматною інтенсивністтю, яку тільки здатний надати.

Виробляється Bressan Rosantico 2017 в обмежених кількостях через дуже низький урожай. Це благородне і старовинне вино, рідкісне і дорогоцінне, якому немає чого заздрити найвідомішому Москаті Джалло о Біанко.

Bressan Rosantico 2017 походить з землі у Фарра д’Ізонсо, у країні, сповненій легенд та позачасових історій, де зв’язок з виноградниками завжди є чимось незламним.

Складна історія, створена з любов’ю: Брессан підкорив свою аудиторію завдяки абсолютно типовим винам, які містять органічну та біодинамічну філософію навіть без сертифікації.

На смак Bressan Rosantico 2017 сухий і повноцінний, похмурий і пишний одночасно, стійкий.

Колір Bressan Rosantico 2017 рожевий з мідними відблисками, дуже складний, він натякає на родзинки, персикові квіти та пелюстки троянд.

Запах Bressan Rosantico 2017 інтенсивний та ароматичний з нотками персикового цвіту та пелюстками троянд, суниці та смородини, легкі нотки іржі.

Смак Bressan Rosantico 2017 сухий, насичений, виразний і наполегливий.

Про виробника Bressan Rosantico 2017:

Bressan Rosantico 2017 виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент винификации вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.

Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Росантіко 2017 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Rosantico 2017 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Rosantico 2017: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

Фудпейрінг: морепродукти, паелья, різотто, риба біла, риба копчена, риба на грилі

Деталі

Бренд Bressan
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір рожеве
Країна Італія
Фудпейринг морепродукти, паелья, різотто, риба біла, риба копчена, риба на грилі
Тип тихе
Регіон Фріулі
Cтиль кислотне
Цукор сухе
Сорт москато
Класифікація Venezia Giulia IGT
Рік 2017
Алкоголь 13%
Особливості Enoteca, органіка
Категорія Вино
Міцність 13-17%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Bressan Rosantico 2017 вино рожеве 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *