Cave de Ribeauville Gewurztraminer Bio
Про виробника Cave de Ribeauville Gewurztraminer Bio:
В час, коли Ельзас був анексований Німеччиною, виноградники Рибовіля були забутими і занедбаними. Група виноробів вирішила врятувати чудові теруари, для чого був заснований кооператив Rappoltsweiler Winzerverein.
Схема роботи кооперативу була простою та дієвою. Винороби вирощували виноград і продавали зібраний врожай на виробництво за справедливою ціною. Виробництвом вина займались досвідчені професіонали, інші відділи займались адміністративною роботою: контролем якості, виробничими питаннями, рекламою та продажем.
У 1895 році кооператив був реструктурований і отримав нову назву Cave de Ribeauville. Метою кооперативу була допомога виноробам у важкі часи.
По сьогоднішній день кожен з виноробів кооперативу має можливість особисто взяти участь в дегустації своїх вин і бути присутнім при будь якому етапі виробництва вина: від виноградника до бутилювання.
З тих пір кооператив вважається одним з найстаріших кооперативів Франції. За довгий час свого існування він не тільки став надійною опорою виноробам, а і зумів захистити та зберегти оригінальність духу місцевих вин.
На сьогоднішній день виробник Cave de Ribeauville завдяки своїм винам широко відомий у світі. Географія експорту вин складає вже 33 країни світу.
La Cave de Ribeauvillé займає унікальний виноградник площею 235 гектарів з 8 виноградниками Grands Crus і безліччю цінних терруарів.
Весь маєток підпорядкований контролю якості, яка гарантує ручне збирання врожаю, здійснює суворий нагляд над врожайністю і роботами на винограднику. Для боротьби зі шкідниками використовуються тільки стійкі методі або методи органічного землеробства.
Для виробництва вин використовується тільки виноград власного виробництва. Після обережного ручного збору весь виноград транспортується в невеликих вагонах-елеваторах до пресів без перекачування або навантаження-розвантаження.
Процес доставки винограду на винзавод відбувається максимально швидко. Це робиться з метою зменшення часу контактування виноградного соку з киснем, бо для вина з Ельзасу такий контакт загрожує втратою свіжості вина.
У преси виноград подається цілими гронами, а потім сік під дією сили тяжіння стікає в чани. Ця операція здійснюється за допомогою пневматичних пресів, потужних і швидких.
Отриманий виноградний сік очищується від мусту і відстоюється кілька годин в баку. Цей унікальний для Ельзасу метод дозволяє зберегти всі ароматичні властивості кожного сорту.
Після цього додаються природні дріжджі, що запускає процес ферментації. Температура цього процесу повністю контролюється і коливається від 20 до 24°С.
С часом виробництво модернізували, залучивши для цього серйозні інвестиції. Поведені роботи дозволили підлаштувати бродильний цех виноробні до сучасних вимог якості, купажування і безпечного зберігання.
Вина Cave de Ribeauville висловлюють все багатство і різноманітність ельзаських грунтів. Вони чисті, прямі і відверті, з приємною свіжістю і інтенсивністю аромату.
Cave de Ribeauville протягом багатьох років співпрацює з різними художниками. Для створення ілюстрацій до лімітованому тиражу подарункових упаковок регулярно запрошуються кілька авторів.
Відео від виробника Cave de Ribeauville Gewurztraminer Bio:
Всі вина виробника Cave de Ribeauville Gewurztraminer Bio
Офіційна сторінка виробника Cave de Ribeauville Gewurztraminer Bio: https://boutique.vins-ribeauville.com/
Фудпейрінг: індійські страви, азіатські страви, аперитив, гострі страви, закуски, молюски, риба біла, риба копчена, риба на грилі
Відгуки
Відгуків немає, поки що.