Culasso Barbaresco Faset DOCG 2019
Сорт винограду: Небіоло.
Крю: Фасет
Муніципалітет Барбареско
Експозиція: Південь/Південний Захід.
Висота: 250 метрів над рівнем моря.
Вініфікація: Ферментація у сталевих ємностях протягом приблизно 15-20 днів при контрольованій температурі. Подальше переливання, м’яке пресування та декантація у деревину через кілька місяців.
Витримка: близько дванадцяти місяців у бочках із французького дуба. Виробництво першого врожаю: 2018 р
Виробництво Culasso Barbaresco
Це сімейна виноробня ожила у 2017 році, вініфікуючи виноград Неббіоло з виноградників власності, розташованих у районі Фасет.
Сім’я завжди володіла цими землями, а отець П’єркарло, Данте, вже займався виробництвом вина у 70-х роках. П’єркарло, який приєднався до компанії в 2000 році, обробляв виноградники протягом декількох років, рік у рік набуваючи більшого досвіду, скорочуючи використання хімії. на винограднику внесення різних видів сидератів між рядами в залежності від складу ґрунту, приділяючи особливу увагу проріджування та уникнення занадто великого впливу сонячних променів на грона. Метою виноградаря завжди було зібрати стиглий, але ще свіжий, хрусткий виноград.
З 2017 року П’єркарло вирішує відновити виноробство за підтримки сім’ї.
Продукція – це плід старих виноградників, традицій, які шануються з часом і передаються від батька до сина.
Інновації у льоху дозволяють нам отримувати чисті та бездоганні вина, уникаючи надмірного втручання, привносячи в келих максимально ясний вираз того, яким був урожай.
Кожен вінтаж унікальний і кожен має свої особливості. Дуже важливо вміти помітити їх у склі і зрозуміти, як наші грона реагували на різні ситуації, що виникають.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.