Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino – тілесне і структуроване вино, що вироблене з винограду Санджовезе Гроссо та витримується близько двох років.
Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino має насичений червоний колір.
Смак Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino насичени оксамитовий з відчутними гладкими дубильними речовинами.
Нагороди Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino: Vinalies International Vins Du Monde
Про виробника Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino
Сімейство тосканських виноробів Сенсі веде свою історію з 1895 року, коли П’єтро Сенсі почав виготовляти вино
із своїх лоз та вивозити його на ринки вино.
Поступово справи йшли і вже сини П’єтро, Вітторіо і Армідо, продовжили справу свого батька і заснували Фрателлі Сенсі. Самі, своїми приватними конем та візком ці два брати доставляли своє вино К’янті в будинки в околицях та в місто Флоренція.
А вже третє покоління, сини Вітторіо П’єтро та Джованні більшу увагу приділили виробництву вина. І саме після цього вина Fratelli Sensi стали відомими у всій Тоскані.
Четверте ж покоління, разом з Массімо, Марко та Робертою, що приєдналися до компанії в 1987 році, вивело нарешті
ім’я Sensi на міжнародні ринки.
Це дало гарний поштовх для подальшого розвитку їх виноробства, сільського господарства та технологій.
Вже у 2004 році, коли Марко раптово помер, а брат Массімо занадто рано успадкував його вотчину, компанія зіткнулася з важкими часами.
Але у пам’ять про цінну працю Марко та важливість проектів, які він розпочав, родина почала продовжувати працювати та рости, розвиватися далі та покращувати якість вин Sensi.
Це стало великим рушієм для родини і цей дух одразу зрозуміли та підхопили міжнародні оператори, що допомогло сім’ї налагодити дуже важливі партнерські відносини.
Зараз головний офіс компанії знаходиться в новому винному заводі Lamporecchio площею понад 5000 квадратних метрів, де зберігаються, виготовляються та розливаються вина Sensi.
Як правило,не всі знають, що розлив у пляшки насправді є початком нової і дуже делікатної фази виготовлення вина. Для цього сім’я Sensi встановила передовий технологічний завод.
Це дозволяє оптимізувати та контролювати кожну фазу виробництва, щоб кінцевий продукт мав надзвичайно чисті сенсорні характеристики та тривалу якість.
Місія виробника Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino
Для сім’ї Sensi вино, яке носить ім’я, повинно розповісти їх історію. Це історія великих жертв, ентузіазму та цілей, яких потрібно досягти.
Історія про мудрість робити лише маленькі кроки за раз і виявляти велику повагу до людських стосунків. Місія виробника Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino полягає у передачі філософії виробництва через свої вина.
Кожне вино базується на елегантних та збалансованих відчуттях, чистому смаку та стабільній якості.
Елегантність, що на людському рівні означає усвідомлення потреб клієнтів, чесність, пристрасть та ефективність для побудови довготривалих відносин з ними. Пристрасть – це додана вартість вин Sensi.
Виноградники виробника Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino:
Починаючи з 1890 року, сім’я Сенсі обробляє свої виноградники на двох фермах із запалом та ентузіазмом: Тенута дель Поджіо та Ферма Калаппіано.
Область виробництва: Пагорби Вінчі Фіорентіно (підзона: Монтальбано). Поверхня виноградників: 80 га. Висота виноградника: 500 метрів над рівнем моря з південно-західним аспектом.
Тип ґрунту: складаються в основному з подрібнених і вапняно-мармелових субстратів, глинистих і піщаних сланців з галькою або гірськими породами (технічно відомі як уламки гірських порід).
Метод землеробства: шпоровий кордон.
Щільність посадки: 5000 рослин з гектара. Урожайність на гектар: 45 тонн.
Середній вік виноградників: 15 років. Збір винограду: кінець серпня, вересень.
Сорт винограду: Санджовезе, Санджовезе Гроссо, Канайоло, Колоріно, Мерло, Каберне, Шираз, Шардоне.
Крім того, компанія залучає допомогу виробників у районі Сієни, Монтальчіно, Болґері, Скансано та С. Джиміньяно для виробництва та розливу класичних тосканських вин.
Мова йде про вина К’янті Класіко Галло Неро, Брунелло ді Монтальчіно, Россо ді Монтальчіно, Nobile di Montepulciano, Bolgheri, Morellino di Scansano і Vernaccia di S. Gimignano.
За всією продукцією Сенсі пильно стежить сімейний енолог Лоренцо Ланді, який допомагає у розробці всіх важливих нових якісних проектів.
Офіційна сторінка Sensi Boscoselvo Rosso di Montalcino: http://www.sensivini.com
Всі вина від вирбника Сенсі Боскосельво Россо ді Монтальчіно
Фудпейрінг: м'ясо біле, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Відгуки
Відгуків немає, поки що.