ua|ru

Вино Біо Еффет Папійон Кот Дю Рон / Uvica Bio Effet Papillon Cotes du Rhone, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 59790
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Вино Біо Еффет Папійон Кот Дю Рон / Uvica Bio Effet Papillon Cotes du Rhone, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 59790
  • Об’єм: 0.75 л
339.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 294.00 грн

Є в наявності

В наявності 18 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 18Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)В наявності: 21Князі Острозькі 31/33В наявності: 30+Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)В наявності: 19Кільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївВ наявності: 16вул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 12Україна (крім Києва)В наявності: 18
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Bio Effet Papillon Cotes du Rhone – органічна лінійка вин Ardeche із класичним профілем долини Рони.

Аромат фруктовий, соковитий, з нотами стиглих фруктів, відтінками цукатів та прянощів.

Смак округлий, гарно збалансований.

Bio Effet Papillon Cotes du Rhone рекомендовано відкоркувати протягом 3-4 років (від року урожаю).

Особливості виробництва Bio Effet Papillon Cotes du Rhone

Bio Effet Papillon – це бленд гренашу та сіри з виноградників, розташованих уздовж Долини Рони на червоних галькових ґрунтах з відчутним впливом містраля.

Середній вік лоз – понад 20 років.

Сусло мацерують протягом 8-10 днів.

Малолактичне бродіння.

Органічна сертифікація – Vin biologique FR BIO-01.

Містить сульфіти.

Про виробника Bio Effet Papillon

Вино Uvica Bio Effet Papillon виробляється Асоціацією виноробів регіону Ардеш, також відомої як U.V.I.C.A (Union des Vignerons des Coteaux de l’Ardeche).

Ця асоціація створена в 1967 році і є унікальним пулом з 12 виноробів, розташованих в Південному Ардеш. Зараз площа виноградників Асоціації налічує 6000 га, що розкинулися на мозаїці терруарів. На цих виноградниках працюють тисячі сімей, об’єднані ентузіазмом і турботою про природу.

Головною метою компанії є просування вин регіону, а також впровадження єдиних стандартів в області модернізації виробництва і маркетингу. Вина, які виробляються асоціацією, характеризуються як зрозумілі, яскраві, з розумним ціноутворенням.

Покоління за поколінням, знання і досвід виноробів регіону Ардеш передаються наступникам.

Використовуючи всі накопичені незліченними поколіннями знання, винороби методично обрізають виноград в суворі зими, озеленюють виноградники для збереження життя грунту, збирають виноград зеленим для збереження невеликих урожаїв і роблять все необхідне для того, щоб кожна бухта могла повністю розкрити свій потенціал.

Потім йде ретельне змішування, лоза за лозою. Знову і знову шукаючи цей прекрасний баланс між результатом дій людини і виразом грунту, вони створюють вино, що втілює всі грані терруару Ардеш.

Кожен працівник асоціації розділяє пристрасть до Ардешу – землі, яка їх годує, до свого ремесла винороба і до своїх вин. Вони поважають грунт і природу, чоловіків і жінок, свою вікову історію і свої традиції, свої ноу-хау і свою культуру, свою спадщину і свої села.

З 1967 року ці сім’ї працюють разом, щоб розвивати свою колективну силу і постійно покращувати виноградник Ардеш. Вони поділяють одну і ту ж цінність і готові передати їх своїм дітям.

Винороби Асоціації не тільки вирощують виноград і виробляють вино, але і готові розкрити свої двері і свої серця перед тими, хто хоче дізнатися нюанси їх ремесла, відкрити його для себе і, може бути, захотіти стати виноробом Ардеш.

У Ардеш природа багата і різноманітна, а біорізноманіття є наріжним каменем балансу виноградників Асоціації. Сім’ї, які працюють на виноградниках Ардеш, розуміють, що цей баланс ненадійний і знаходиться під загрозою, усвідомлюють свою відповідальність і необхідність бути громадянами, діяти спільно, щоб захищати і поважати його.

З 2016 екологічний підхід Ardèche Par Nature® дозволяє Асоціації реалізовувати безліч дій для захисту багатства спадщини Ardèche.

Добриво і догляд за грунтом: добрива на 100% є органічними, щоб зберегти якість грунту і зберегти біорізноманіття. Заохочується висів рослин між рядами виноградних лоз для збереження біорізноманіття, боротьби з парниковими газами та обмеження ерозії грунту.

Зниження використання агрономічної продукції: щоб не тільки дбати про навколишнє середовище, але і зберегти здоров’я виноградарів, Асоціація розробляє механічні та ручні методи для збереження біорізноманіття на виноградниках. Це допомагає природним чином боротися зі шкідниками та хворобами і підтримувати екологічний баланс виноградника.

Управління водою і відходами: для того, щоб забезпечити необхідне кількості води, і захистити природні запаси води, дощова вода збирається і встановлюються водосберегающие системи зрошення, щоб забезпечити необхідну кількість води.

Навчання виноградарів: Винороби Ардеш підтримують кожного в прагненні до більш шанобливого ставлення до людей і навколишньому середовищу за допомогою проведення навчальних занять.

Для підтримки біорізноманіття і захисту навколишнього середовища, винороби взяли під захист і інших мешканців виноградників: кажанів, бджіл, видр і сов.

Кажани: “Кажани – природні захисники виноградника; полюючи на паразитів з лози, вони допомагають нам природним чином боротися зі шкідниками” Патріс Рау, виноградар з Sauveplantade.

Бджоли: Фактичні показники здоров’я нашого довкілля, бджоли відіграють життєво важливу роль в підтримці біорізноманіття рослин. Без комах-запилювачів більше 70% видів рослин, вирощуваних в їжу (включаючи майже всі фрукти, овочі, олійні та білкові культури, спеції, кава і какао), опиняються під загрозою.

Видра: ця непомітна і маловідома тварина пристосовується до навколишнього середовища, але також отримує користь від дуже широкої дієти, що дає їй статус тварини-парасольки: її прямий захист приносить користь його середовищу проживання.

Сова: сова Scops, як і європейська сова, є найменшим з нічних хижаків в Європі. Занесений до числа видів, що знаходяться в серйозній небезпеці, він присутній в Ардеш в сільськогосподарських зонах і на скелястих рельєфах.

Інші вина від виробника Uvica Bio Effet Papillon.

Сайт виробника Uvica Bio Effet Papillon: https://www.vignerons-ardechois.com/en/

Деталі

Алкоголь 13.5%
Літраж 0.75
Бренд Ardeche
Привід щодня
Категорія Вино
Колір червоне
Країна Франція
Тип тихе
Цукор сухе
Сорт гренаш, сіра/шираз

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Uvica Bio Effet Papillon Cotes du Rhone вино червоне 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *