ua|ru

Вино ігристе Krug

Showing all 6 results

Ігристе вино Krug багате на історію, відоме у всьому світі та належить до категорії «Premium». Популярність та загальне визнання принесли не тільки неповторний смак, а й унікальна технологія виробництва.

Історія та багата спадщина бренду Krug

Будинок Krug застосовує музичний підхід до створення шампанського. З перших днів появи цього вина і до цього дня вважається, що кожен сорт ягід — музикант. Відбирає їх диригент, який відповідає за те, щоб готова композиція радувала ароматом і мала стійкість післясмаку.

Засновник Джозеф Крюг вважав, що справжня суть шампанського — це насолода. Krug — це повна насолода, так само музика — універсальна інтуїтивна мова, що відкриває двері до нових відчуттів. Кожен може насолоджуватися музикою, адже палітра смаків та ароматика шампанського Крюг гарантує, що ми знайдемо в ньому щось, що пробудить ці відчуття.

Унікальні підходи до виробництва Krug

Вважається, що будинок Крюг досяг вершини майстерності. Тут усе акцентовано на мистецтві перетворення врожаю на окремий напій, і лише потім приймається рішення про купаж.

Відбір винограду

Процес відбору здійснюється вручну на особливих виноградниках. Тут сприятливий клімат і хороші землі. Ягоди відбирають вручну. Енологія у цьому Дому дуже важлива.

Блендування для унікальності

Блендування дає змогу Дому виявляти і відбраковувати будь-які вина з окремих ділянок (елементів), які згодом можуть послабити купажі. Якщо будь-який варіант не відповідає необхідним характеристикам, він виключається з процесу блендування. Це гарантує, що кінцевий продукт буде тільки вищої якості. Деякі з найкращих зразків зберігаються як резервні. Вони можуть бути використані в майбутньому, додаючи унікальності і глибини майбутнім купажам.

Преміальна ферментація

Для першої ферментації виробник використовує невеликі дубові бочки. Їх невеликий розмір гарантує гнучкість, необхідну для реалізації підходу «одна ділянка — одне вино». Всупереч поширеній думці, Крюг не витримують в дубових бочках, вони просто там народжується. Дубові бочки забезпечують контрольовану першу ферментацію, під час якої кисень «імунізує» вино та підвищує його інтенсивність і характер. Крихітні пори деревини сприяють мікрооксигенації — процесу, який захищає алкоголь від кисню надалі.

Дегоржаж: завершення дозрівання

Шампанська культура передбачає і дегоржаж, необхідне завершення дозрівання напою. Після нього алкоголь розливають у пляшки та розміщують у спеціальних льохах.

Контроль якості на всіх етапах

Раніше власники Дому проводили дегустації, залишаючи тисячі нотаток та відзначаючи все, що вимагало коригування. Традиція збереглася і контроль якості досі відбувається на кожному етапі.

Розкриття смакових та ароматичних нот Krug

Середній період дозрівання вина — від 6 до 8 років. За цей час напій «старіє», а його ароматичні та смакові ноти інтенсивно розвиваються. Смак залишається свіжим, при цьому напій має приголомшливий посмак і неперевершений аромат.

Пориньте у світ витонченого смаку Krug разом з WineWine

Інтернет-магазин WineWine пропонує купити пляшку найсмачнішого ігристого, привезеного із сонячної Франції та розлитого в легендарному Домі Крюг.