Don Papa Masskara
Ром Don Papa Masskara – Після витримки в бочках з американського дуба Don Papa Massakara купажується з настоєм фруктів каламансі та перцю лабуйо і доповнюється тропічним медом.
Свою назву цей напій отримав на честь фестивалю Массакара (Фестиваль посмішок), під час якого щороку в жовтні вулиці острова Негрос наповнюються музикою і танцями. Сьогодні це один з найбільших фестивалів на Філіппінах, на який з’їжджаються люди з усього світу. Дон Папа – одна з небагатьох винокурень на Філіппінах. Однак до 1980-х років острів Негрос був відомий як зона вирощування цукрової тростини, адже вулканічний ґрунт з його родючою природою забезпечує особливо солодкий урожай.
Тож мало сенс заснувати тут ромовий завод, чию продукцію тепер знають і люблять у всьому світі.
Колір: Янтарний
Аромат: Медовий, з цитрусовими нотами каламанси та тонкими відтінками спецій.
Смак: Ваніль, мед, цукати, з фруктовим і м’яким смаком, що чудово поєднується з нотками прянощів і цитрусів.
Післясмак: Довгий, насичений, з теплим післясмаком чилі та фруктової пряності.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.