ua|ru

Ром Ангостура 1919 / Angostura 1919, 40% 0.7л

  • Артикул: 560524
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Ром Ангостура 1919 / Angostura 1919, 40% 0.7л

  • Артикул: 560524
  • Об’єм: 0.7 л
1690.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1540.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 3Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33В наявності: 4Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)В наявності: 2Кільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 5Україна (крім Києва)В наявності: 3
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Angostura 1919

Ром «Angostura» – це лінійка преміальних карибських ромів, які виробляються на заводі House of Angostura на острові Триніда.
Під брендом Angostura виробництво ромів було запущено ще в 1875 році, але свою дистилерію компанія відкрила в 1945 році.
На сьогоднішній день лінійка ромів Angostura є найтитулованішою лінійкою ромів у світі та продається у більш ніж 140 країнах.

Завод, що належить House of Angostura, розташований у містечку Лавентиль. Щорічно випускається 600 тисяч ящиків рому, що поставляється до 140 країн світу (включаючи Велику Британію, США та майже всі європейські держави).

Вперше ром “Angostura” був випущений в 1824 році в містечку Ангостура (Венесуела). Йохан Готліб, винахідник напою, був німецьким військовим хірургом і прагнув розробити ефективні ліки для акліматизації європейців у Південній Америці. Напій швидко набув популярності серед матросів, які страждають на морську хворобу. Народні хвилювання у Венесуелі призвели до того, що сини Готліба перебралися разом із батьковим підприємством на карибський острівець Тринідад. Там було закладено нову винокурню. У 1921 виникло АТ «Angostura Bitters Limited». Вдосконалення рецептури напою тривало у 1936-1946 роках. Відомо, що меляса для «Ангостури» виготовлялася у чотирьох регіонах.

У 1949 і 1973 компанія розширила виробництво за рахунок купівлі двох заводів – Trinidad Distillers і Fernandes Distillers. Ром «Angostura» став поставлятися королівським дворам Швеції і Великобританії.

 

Смак: Шоколадно-ванільний смак напою поступово розкривається півтонами меду та мигдально-кокосової нуги, закінчуючись теплим тривалим післясмаком

Аромат: Ром має багатошаровий привабливий букет з карамельними і ванільними відтінками, і тонкими нюансами кокосу.

Гастрономічні поєднання: Ром є чудовим діжестивом, вживається в чистому вигляді, з льодом, сигарою

Колір: Яскравий золотисто-карамельний

Регіон: Тринідад та Тобаго

Виробник: House of Angostura

Міцність: 40%

Тип: Ром преміум-класу, бленд

Витримка: Складний купаж спиртів щонайменше 8-річної витримки. Напій створений купажистом Дж. Фернандесом, власником Fernandes Distillers (у наші дні – один із підрозділів Angostura Limited). У 1932 році, після пожежі на урядових складах, сеньйор Фернандес придбав партію обвуглених барил з ромом, який витримувався з 1919 року. На його основі і був вперше створений ром «1919»

Деталі

Алкоголь 40%
Бренд Angostura
Літраж 0.7
Категорія Міцний
Країна Трінідад і Тобаго
Вид ром
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Angostura 1919 ром 0.7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *