ua|ru

Вино Брессан Карат / Bressan Carat 2020, біле сухе 0.75л

  • Артикул: 556510
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Вино Брессан Карат / Bressan Carat 2020, біле сухе 0.75л

  • Артикул: 556510
  • Об’єм: 0.75 л
2490.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 2290.00 грн

Є в наявності

В наявності 6 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 6Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)В наявності: 3Князі Острозькі 31/33В наявності: 5Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 5Івано-Франківськ вул.Незалежності 3 (пасаж Гартенберг)Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)В наявності: 6
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Bressan Carat 2020 походить із виноградників, розташованих у районі Фріульського Колліо, відомого своїм винятковим покликанням виробляти білі вина незрівнянної витонченості та елегантності.

Він складається з суміші місцевих сортів: Токаї Фріулано, або просто Фріулано, Мальвазія і Ріболла Джалла. Виноградники, з яких отримують цей виноград, мають переважно глинистий ґрунт із рясною присутністю сланцюватого вапняного мергелю і пісковика. Збирання врожаю проводиться вручну в пізній період.

Ферментація сусла триває досить довго і супроводжується початковою фазою очищення вина на власних дріжджах бродіння протягом приблизно року. Після видалення осаду вино продовжує процес дозрівання ще 2-3 місяці, розділяючи його в барріках і дубових бочках, як і на попередньому етапі. Останній період спокою в пляшці готує його до продажу.

На вигляд здається солом’яно-жовтим. Букет фруктовий і нагадує ноти абрикоса, персика, дині та меду, вставлені в мигдалевий шлейф, що проступає на задньому плані. Смак збалансований, повний, з виразним і характерним післясмаком.

Ідеально підходить як доповнення до рибних страв, таких як креветки на грилі.

Про виробника Bressan Carat 2020:

Bressan Carat 2020 виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент винификации вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.
Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Скопеттіно 2013 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Carat 2020 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Carat 2020: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

Фудпейрінг: гриль, жирні страви

Деталі

Алкоголь 13%
Бренд Bressan
Літраж 0.75
Привід на свято
Рік 2020
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг гриль, жирні страви
Тип тихе
Регіон Фріулі
Цукор сухе
Сорт мальвазія, ріболла джалла, фріулано
Класифікація Venezia Giulia IGT
Особливості Enoteca, органіка
Категорія Вино
Міцність 13-17%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Bressan Carat 2020 вино біле 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *