ua|ru

Вино Брессан Скопетіно / Bressan Schioppettino, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 8890
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Вино Брессан Скопетіно / Bressan Schioppettino, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 8890
  • Об’єм: 0.75 л
Вино з автохтонного сорту скьоппеттіно (або ріболла нера, як його ще називають у Фріулі), що відрізняється типовою для цього сорту елегантністю і характерною перченістю в ароматі. Майже 40-ка річний виноградник, пізній збір, довга мацерація з наступною тривалою витримкою у великих бочках зі славонського дуба з довитримкою в пляшці - все це створює вино, яке сміливо можна зарахувати до списку кращих представників цього сорту в регіоні.
1540.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1400.00 грн

Немає в наявності

Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)Немає в наявностіОболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33Немає в наявностіОлександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївНемає в наявностівул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)Немає в наявності
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Вино з автохтонного сорту скьоппеттіно (або ріболла нера, як його ще називають у Фріулі), що відрізняється типовою для цього сорту елегантністю і характерною перченістю в ароматі. Майже 40-ка річний виноградник, пізній збір, довга мацерація з наступною тривалою витримкою у великих бочках зі славонського дуба з довитримкою в пляшці - все це створює вино, яке сміливо можна зарахувати до списку кращих представників цього сорту в регіоні.

Bressan Schioppettino 2013, також відомие як Чорна риболла. Це один з найтиповіших і найелегантніших сортів Фріулійского походження, які знайшли ідеальне середовище для произростания в зоні між Удіне і Гориця – двома містами регіону Фріулі.

Колір Bressan Schioppettino 2013: інтенсивний рубіново-червоний колір з гранатовими і фіолетовими нитками.

Аромат Bressan Schioppettino 2013: інтенсивні ноти чорного перцю та ніжні фруктові аромати ожини, малини та чорниці.

Смак Bressan Schioppettino 2013: повний і оксамитова, з хорошою свіжістю та приємним смаком.

Про виробника Bressan Schioppettino 2013:

Bressan Schioppettino 2013 виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент винификации вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.
Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Скопеттіно 2013 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Schioppettino 2013 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Schioppettino 2013: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

Фудпейрінг: гриль, жирні страви, лазанья з м'ясним соусом, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири

Деталі

Бренд Bressan
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг гриль, жирні страви, лазанья з м'ясним соусом, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Фріулі
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт скйоппеттіно
Класифікація Venezia Giulia IGT
Рік 2013
Алкоголь 13%
Особливості Enoteca
Категорія Вино
Міцність 13-17%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Bressan Schioppettino вино червоне 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *