Culasso Barbaresco Duesoli DOCG 2018
Назва Duesoli походить від дуже крутого виноградника, оберненого на південний захід і з виглядом на річку Танаро. Після заходу сонця сонце опускається до горизонту і відбивається в річці; потім реверберація світла освітлює ряди шляхом віддзеркалення. Створюється подвійне освітлення, характерне для цього виноградника, з якого завжди вироблялися інтенсивні і унікальні вина.
Сорт винограду: Неббіоло.
Крю: Фасет
Муніципалітет Барбареско
Експозиція: південь/південний захід.
Висота: 250 метрів над рівнем морить.
Вініфікация: Ферментація в сталевих ємкостях протягом зразковий 15–20 днів при контрольованій температурі. Подальше переливання, м’яке пресування і декантація в деревину через декілька місяців.
Витримка: Близько двадцяти чотирьох місяців в барріках з французького дуба різної прохідності. Виробництво першого урожаю: 2017 р.
Виробництво Culasso Barbaresco Duesoli
Це сімейна виноробня ожила у 2017 році, вініфікуючи виноград Неббіоло з виноградників власності, розташованих у районі Фасет.
Сім’я завжди володіла цими землями, а отець П’єркарло, Данте, вже займався виробництвом вина у 70-х роках. П’єркарло, який приєднався до компанії в 2000 році, обробляв виноградники протягом декількох років, рік у рік набуваючи більшого досвіду, скорочуючи використання хімії. на винограднику внесення різних видів сидератів між рядами в залежності від складу ґрунту, приділяючи особливу увагу проріджування та уникнення занадто великого впливу сонячних променів на грона. Метою виноградаря завжди було зібрати стиглий, але ще свіжий, хрусткий виноград.
З 2017 року П’єркарло вирішує відновити виноробство за підтримки сім’ї.
Продукція – це плід старих виноградників, традицій, які шануються з часом і передаються від батька до сина.
Інновації у льоху дозволяють нам отримувати чисті та бездоганні вина, уникаючи надмірного втручання, привносячи в келих максимально ясний вираз того, яким був урожай.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.