Loimer Gluegglich weiss
Зроблено так само, як у старі часи. Для нашого білого вина Gluegglich характерні глибоко вкорінені австрійські сорти винограду різних врожаїв. Спонтанно, частково ферментоване на суслі, без шліфування та фільтрації. І терпляче витримується в деревині. Сухе вино зі свіжою кислотністю та вібрацією.
Походження
Вайнланд Остеррайх
Ділянка
Гумпольдскірхен та Лангенлуа
Урожай: вибірковий збір вручну в ящики по 20 кг
Ферментація: спонтанна в дубових бочках, частково з ягодами або суслом
Витримка: 4 місяці на повному осаді, 2 місяці на тонкому осаді, до 3 років з марочних резервів
Сірка: перед розливом у пляшки 15 мг/л
Дегустації: золотисто-жовтий відтінок
Аромат фруктовий, з відтінками сушених скибочок яблук, яблучного соусу і навіть чорнобривців. Абсолютно сухий з яскраво вираженими цитрусовими нотками; жива кислотність, переплетена з солоністю. Компактне тіло відображає текстуру зі зчепленням, динамічною напругою і нотами апельсинових скибочок, вкритих солоною скоринкою. Міцний і плавний з солонуватим післясмаком. Ідеальний універсальний супутник їжі. (дегустовано академіком вина Йоганнесом Фіалою)
Сорти винограду
Цирфандлер, Шардоне, Ротгіпфлер, Рислінг, Грюнер Вельтлінер, Трамінер, Совіньйон Блан, Мускат, Піно Грі, Піно Блан
Відгуки
Відгуків немає, поки що.