Loimer Ried Käferberg Grüner Veltliner 2015
Збір врожаю: вибірковий збір вручну у 20-кілограмові ящики
Час мацерації: пресування цілого грона та сусло протягом 24 годин
Ферментація: Спонтанна ферментація в дубових бочках об’ємом 1.250 л та 2.500 л, максимум 4 тижні. 24° C
Витримка: в дубових бочках на повному осаді протягом 11 місяців без сірки та на малому осаді протягом 9 місяців у резервуарах з нержавіючої сталі з низьким вмістом сірки
Дегустації: Золотисто-жовтий з масивними сльозами.
Потребує повітря в келиху. Аромат розкривається відтінками дріжджів, рослинних нот і гарячого каменю. Піднебіння потужно концентроване, з щільною структурою, дає соковиті фрукти з солодким екстрактом, нотами сушених шматочків ананаса і лимонного желе, а також свіжу кислотність, переплетену з солонуватістю, яка спочатку ніжна, але наростає до фіналу. З більшою кількістю повітря з’являється перчинка, типова для сорту і висока мінеральність. Вимогливе вино з потенціалом. (дегустував академік виноробства Йоганнес Фіала)
Відгуки
Відгуків немає, поки що.