Аромат: насичений, глибокий, з нотами чорної смородини, лісових ягід, слив і прянощів з приємним відтінком ванілі, мокко і дуба
Смак: Свіжий, фруктовий, з бархатистими м'якими танінами
Фудпейрінг: гриби, копчені сири, м'ясо біле, м'ясо червоне, молоді сири, паста з м'ясним соусом, паштет, печінка, тверді витримані сири, томатні соуси
Особливості вініфікації: Виноградник: San Clemente (200м над рівнем моря, грунти алювіальні з суглинком). Посадка лоз: в 1990-1998 роках. Ручний збір в березні. Ферментація протягом 7-9 днів з постійними перекачування. Малолактика. Витримка: 18 місяців (50% в бочках з французького дуба і 50% в дерев'яних 5000-літрових бочках)
Відгуки
Відгуків немає, поки що.