ua|ru

Сидр Берріленд Кюве Брют / Berryland Cuvee Brut, 7-7,5% 0.33л

  • Артикул: 560251
  • Об’єм: 0.33 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Сидр Берріленд Кюве Брют / Berryland Cuvee Brut, 7-7,5% 0.33л

  • Артикул: 560251
  • Об’єм: 0.33 л
Мінімальна кількість для замовлення - 6 шт
67.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 59.00 грн

Є в наявності

В наявності 24 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні
Мінімальна кількість для замовлення - 6 шт

Сидр Berryland Cuvee Brut Яблучний має збалансований смак, де зелене яблуко і лайм відтіняються пікантним вершковим смаком з нотами цитрусових. Аромат розкривається відтінками фруктів із тонами солодких прянощів, що поєднуються з нюансами мандаринової шкірки та випічки. Сидр має золотистий колір.

Історія виробника: Berryland, заснована у 2017 році енологом Віталієм Карвігою, є українською фабрикою з виробництва сидру, фруктових вин та медовухи. Розташована у Макарівській Буді, неподалік Києва. Назва відображає велику кількість фруктів, які ростуть на землі навколо міста. Забезпечення смаку є кінцевою метою компанії, тому виробляють лише 100% натуральні, а не концентровані сидри, перрі та фруктові вина. Використовуються виключно високоякісні культивовані фрукти з фруктових садів і ферм разом з дикими плодами. Мед, що використовується у медах компанії, походить з пасік, де не використовуються антибіотики.

Метод виробництва: Яблучні сади знаходяться у Макарівському районі, у західній частині Київської області. Клімат місцевого регіону досить лояльний. Помірно вологий та з рідкісними різкими перепадами температур. Для приготування однієї пляшки сидру потрібно від 50 до 100 плодів.

Спочатку яблука подрібнюються – ці розмелені плоди називаються мезгою. Потім мезга віджимається за допомогою преса та виходить яблучний сік – майбутнє сусло. Починається бродіння за досить низьких температур. Після його закінчення майбутній сидр знімається з осаду та відстоюється. Після розливу в пляшки додається фруктоза і там проходить вторинна ферментація, завдяки якій напій стає газованим.

Деталі

Алкоголь 7-7,5%
Бренд Berryland
Літраж 0.33
Категорія Слабоалкогольні
Країна Україна
Вид сидр
Цукор сухе

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Berryland Cuvee Brut сидр 0.33л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *