ua|ru

Ігристе вино Чозас Караскал Ель Кава Резерва Брют Натюр / Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature 2020, біле брют натюр сухе 0.75л

  • Артикул: 58432
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Ігристе вино Чозас Караскал Ель Кава Резерва Брют Натюр / Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature 2020, біле брют натюр сухе 0.75л

  • Артикул: 58432
  • Об’єм: 0.75 л
949.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 819.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 3Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)В наявності: 2Князі Острозькі 31/33В наявності: 5Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)В наявності: 15Кільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївВ наявності: 3вул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 8Україна (крім Києва)В наявності: 3
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Chozas Carrascal El Cava Reserva – топова кава категорії Brut Nature Reserva з характерною структурою, яку дає невелика кількість вина, витриманого в бочках з французького дуба.

Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature – це бленд з шардоне і макабео з витримкою 24 місяці на осаді без додавання дозажного лікеру.

Аромат інтенсивний, фруктовий, ніжний, з тонкими нотами яблука, абрикосів та тропічних фруктів, магнолії, підсмаженого хліба і заварного крему.

Смак елегантний, свіжий, з хорошою структурою. Добре інтегровані дрібні бульбашки.

Це була перша кава, яку почали випускати Chozas Carrascal в 2006 році. Зараз в лінійці є також базова кава Roxanne.

Виробництво Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature:

Механічний збір кожного сорту окремо.

Збір починається до 6:00 ранку при найнижчих температурах (наприкінці серпня).

Мацерація кожного сорту протягом 4 годин при низьких температурах.

Ферментація в сталі.

15-20% вина витримується кілька місяців в бочках (220л) з французького дубу (другого року використання) з батонажем раз в два тижні.

Купажується в середині грудня.

Після дегоргажу в Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature тирижний лікер не додається.

Про виробника Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature

Досить молода виноробня (заснована в 1990 році), але вже одна із найпрестижніших іспанських виноробень зі статусом DO Vino de Pago.

Від моменту заснування до першого вина минуло 13 років: за цей час проводилась робота з виноградниками і дослідження місцевих сортів, теруару, клімату (лише в 2002 побудували саму виноробню).

В 2010 році Chozas Carrascal отримали екологічну сертифікацію, а в 2012 – категорію Vino de Pago.

Знаходиться ця сімейна виноробня в Utiel-Requena, в Валенсії і має 14 ділянок виноградників, які мають південну та південно-східну експозицію, тому виноград тут переважно має тривалий цикл дозрівання.

До цього треба додати висоту виноградників і близькість до гір Juan Navarro (це один з найхолодніших регіонів).

Все це робить дозрівання ще повільнішим, тому урожай Chozas Carrascal в середньому затримується на 15 днів від середнього показника по регіону.

Це фактор дозволяє робити дуже свіжі вина, які мають хороший потенціал старіння.

Окрім власних виноградників, Chozas Carrascal дбають про навколишнє біорізноманіття:

від каррасок (місцевих дубів), що ростуть у маєтку та в його околицях, до трав (чебрець, лаванда, і інші рослини із циклами цвітіння, які приваблюють комах).

Їх вплив прямо видно на винах Chozas Carrascal.

У Chozas Carrascal намагються максимально наблизитись до найбільш екологічного і шанобливого виноробства.

І це той випадок, коли мова йде не просто про комерційно вигідний лейбл “органік” на етикетці.

Наприклад, у 2002 році на виноробні вирішили припинити використовувати гербіциди і дозволили частину “очисної” роботи виконувати ластівкам.

У 2004 році почали використовувати овече органічне добриво.

Клімат та теруар Chozas Carrascal

Клімат району середземноморсько-континентальний. Середньорічна кількість опадів низька, коливається близько 350-400 літрів на рік, причому більша частина з них концентрується у вересні.

Сонце дуже інтенсивне, майже 3000 годин на рік, з помітною тепловою різницею між днем ​​і ніччю у вересні та жовтні, коли дозріває виноград.

Кліматичні умови виноградника відрізняються від решти регіону та прилеглих районів сильними поривами вітру та нижчими мінімальними температурами через вплив північного вітру, але вищими мінімальними температурами завдяки захисту, який забезпечують природні бар’єри.

Розширення Сьєрри-Хуана Наварро на південний схід уповільнює значну частину хмар, що надходять із Середземного моря, завантаженого водою.

Як результат, кількість опадів у Чозас-Карраскаль менша, ніж в інших районах регіону.

На відміну від тренду на моносорт, Chozas Carrascal робить в бленди (хоча всі сорти завжди ферментуються окремо).

За кількістю сортів і називаються вина (як, наприклад Las Ochos – “вісім”).

Виключення -їх каберне фран.

Сорти, що вирощуються на виноградниках Chozas Carrascal:

  • Бобаль: це найрепрезентативніший і найдавніший рідний місцевий сорт, який вперше згадується ще у п’ятнадцятому столітті.
  • Гренаш: найчастіше використовується у місцевому виноробстві. Його цикл бутонізації, цвітіння та дозрівання ідеально підходить для цього тетуару.
  • Каберне фран:  відомий, перш за все, в Луарі та Роні. Але чудово показує себе тут.
  • Сіра: фруктовий і виразний сорт, що чудово поєднується з місцевим гренашем та монастрелем.
  • Каберне совіньйон та мерло (наврядчи потребують додаткової ознайомчої інформації).
  • Темпранільо: мабуть, найвідоміший іспанський сорт. Він дає дуже свіжі та фруктові вина, але тут має невелику здатність до витримки, тому він все рідше зустрічається в блендах Chozas Carrascal.
  • Монастрель: разом з бобалем один з найрепрезентативніших сортів теруару Chozas Carrascal. Це інтенсивний та “заряджений” (велика кількість танінів та поліфенолів, хороша кислотність).
  • Шардоне: у Chozas Carrascal 6,5 га цього сорту, розташовані на різних ділянках виноградниів, з яких отримують різні органолептичні профілі.
  • Совіньйон блан: приїхав до Chozas Carrascal у 1992 році спочатку для експериментів, зараз займає 3,5 га.

Інші вина від виробника Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature Chozas Carrascal.

Офіційний сайт виробника: chozascarrascal.com

Фудпейрінг: аперитив, гострі страви, м'ясо біле, морепродукти, риба біла, фуа-гра

Деталі

Бренд Chozas Carrascal
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір біле
Країна Іспанія
Фудпейринг аперитив, гострі страви, м'ясо біле, морепродукти, риба біла, фуа-гра
Тип ігристе
Регіон Каталонія
Cтиль кислотне
Цукор брют натюр, сухе
Сорт макабео, шардоне
Класифікація DO Cava
Вид кава
Алкоголь 12.5%
Категорія Ігристе
Особливості органіка
Рік 2020

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Chozas Carrascal El Cava Reserva Brut Nature 2020 ігристе біле 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *