ua|ru

Віскі Брукладі Айлей Барлі / Bruichladdich Islay Barley 2012, 50% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 40209
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Віскі Брукладі Айлей Барлі / Bruichladdich Islay Barley 2012, 50% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 40209
  • Об’єм: 0.7 л
4400.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 4100.00 грн

In stock

В наявності 14 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 14Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)Немає в наявностіКнязі Острозькі 31/33В наявності: 3Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)Немає в наявностіКільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївВ наявності: 4вул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»Немає в наявностіУкраїна (крім Києва)В наявності: 14
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Віскі Bruichladdich Islay Barley 2012 – щорічний реліз односолодового віскі серії Islay Barley, який готується тільки з ячменю, вирощеного на фермах острова Айла і передає його неповторний дух.

Колір віскі Bruichladdich Islay Barley 2012: м’яке зимове сонце, що переливається на золотистому піщаному пляжі.

Аромат віскі Bruichladdich Islay Barley 2012: квіткова природа Bruichladdich відразу виходить на перший план, його чистота і відкритість одночасно освіжають і стимулюють.

Морський бриз, наповнений ніжним квітковим букетом, що змінюється красою молодого, чистого Bruichladdich з хрустким солодким яблуком, стиглим агрусом і персиком.

У солодовий ячмінь додають коричневий цукор і ірис, а аромати підсмаженого дуба спокійні і стримані, що дозволяє солоду і спирту сяяти. Іриска, спеції і вершково-ванільний заварний крем ще більше вказують на приголомшливу якість діжок, які наповнювали цим дорогоцінним спиртом.

Смак віскі Bruichladdich Islay Barley 2012:  натуральні масла, м’яко зібрані з зерна, пом’якшують пряність, дозволяючи процвітати його характеру, його молодої, чистої, свіжої чарівності.

Післясмак свіжий озоновий, з пікантним лимоном і нотою солі, що могла виникнути тільки на атлантичному узбережжі.

Про виробника віскі Bruichladdich:

Винокурня Bruichladdich, була побудована ще у вікторіанську епоху: в 1881 році братами Харві.

Сім’я Харві була династичної сім’єю віскі з більш ніж столітнім володінням винокурними заводами, в тому числі винокурнями Глазго Йокеріт і Дандас Хілл.

І ось три брата вирішили об’єднати свої знання і досвід, щоб побудувати третій завод Харві: Роберт (23 роки) спроектував його, Джон (31 рік) мав досвід винокуріння, а Вільям (32 роки) мав гроші.

Каталізатором до будівництва винокурні послужило створення Glasgow Puffer: парового човна з плоским дном, що зробила революцію в сфері масових вантажних перевезень в диких морях західного узбережжя.

Тепер ячмінь можна було імпортувати, а не обмежуватися посівом на площі острова. До того ж вугілля, як паливо, набагато більш ефективніший торфу при роботі в перегінних кубах.

Обидва ці товара кардинально змінили економіку винокурні.

Натхненні юнацьким ентузіазмом, спадщиною віскі і підприємницьким чуттям, брати приступили до створення революційно нового типу лікеро-горілчаного заводу.

До цього винокурні Айла розвивалися з невеликих ферм, де талановиті місцеві жителі частково замінювали свою худобу в стійлах перегінними кубами. Bruichladdich став повною протилежністю тих фермерських винокурень острова Айла.

Bruichladdich став сучасним заводом спеціально побудованим з бетону (недавно запатентованого будівельного матеріалу).

Винокурня Bruichladdich, це ультрасучасний вікторіанський завод: у нього ергономічне розташування навколо центрального двору для підвищення ефективності та місце розташування на пологому схилі для використання сили тяжіння.

Надихаючий дизайн Роберта відповідав виключно високим стандартам: «міцна, красива конструкція». Вона прекрасна своєю простотою, «всі частини винокурні розташовані в правильному співвідношенні один з одним».

Деякі з прогресивних інновацій Харвея були пізніше прийняті іншою частиною галузі.

Правота братів в їх розрахунках підтверджується тим, що сучасна винокурня відмінно працює і донині, залишившись такою ж, як її спроектував Роберт. Велика частина оригінального устаткування теж все ще використовується.

Широкі шкіряні ремені з гіпнотичним музичним ритмом надають руху загадкові млини Boby *, елеваторам і вагам для ячменю.

* Млин Бобі – найточніший комплект в установці. У ньому можна регулювати подрібнюючі вальці з вражаючою точністю, так що кожен сорт ячменю, кожен урожай кожного терруара, кожен урожай можна подрібнювати з точними допусками.

Його відремонтувала єдина людина в країні, що володіє достатнім досвідом для цього, за два тижні до своєї смерті.

Чудовий заторний чан з відкритим верхом (вважається, що затор – псування мацерації) – найбільший з трьох, які все ще використовуються в Шотландії.

Як гігантська каша, ячмінь змішується з м’якою водою Айлей в диявольському казані.

На відміну від більшості сучасних промислових процесів виробництва віскі, це більш повільний і щадний метод вилучення цукру з засипу. Потрібен час, щоб розім’яти Bruichladdich оригінальним способом; короткого шляху немає.

Оригінальні величезні судини (змиви), зроблені з ялинок Дугласа, і є вершиною бондарного мистецтва.

Терруар – концепція, яка охоплює вплив і взаємодія ґрунту, надр, впливу, орієнтації, клімату і мікроклімату на ріст рослини – будь-якої рослини – виноградної лози, квітки або ячменю.

Для приготування віскі Bruichladdich, використовується три джерела води: перший це озеро Бруйхладдіх.

Другий: неглибокий затока, «Ан Торран», в двох милях над заводом. Він заповнений водою, яка просочується через торф, на смугу крижаний глини, що лежить на скелі, а потім в озеро. Ця вода коричнева, дивно м’яка і позбавлена ​​минеральність. Вона ідеально підходить для вилучення цукру з ячменю і подається безпосередньо в винокурню.

Незвично те, що в Bruichladdich використовується третє джерело: природне джерело. Виникає це джерело з чистою водою з розлому між древнім гнейсом і зеленим піщаником в невеликій долині на фермі Octomore за селом Порт-Шарлотт.

Колись це джерело було джерелом води для села. Фермер Джеймс Браун збирає воду і доставляє її за дві милі до винокурні, де вона використовується для зниження міцності спирту з бочки до звичайної міцності при розливі в пляшки.

Для багатьох виробників віскі ячмінь – це товарний продукт, який купують там, де найдешевший тоннаж – будь то Шотландія, Польща чи Литва. Для Bruichladdich це живе, органічне вираження землі, терруара, в якому він вирощений.

На винокурні Bruichladdich  все “їх” фермери відомі по імені: вони розповідають про грунт, вітри, дренажі, зовнішній вигляд і мікроклімат кожного поля.

Зараз Bruichladdich випускає віскі з ячменю не тільки з окремих ферм, але і з окремих полей і врожаїв.

Bruichladdich дуже пишається тим, що налагодили партнерські відносини з фермерами острова Айлей і це дозволяє виробляти односолодовий віскі з 100% ячменю острова Айлей.

Інші віскі від виробника віскі Bruichladdich

Офіційна сторінка віскі Bruichladdich

Additional information

Алкоголь 50%
Бренд Bruichladdich
Літраж 0.7
Країна Шотландія
Рік 2012
Регіон Айла
Тип односолодовий
Міцність 50-57%
Категорія Віскі

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bruichladdich Islay Barley 2012 віскі односолодовий 0.7л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *