ua|ru

Віскі Обан Літл Бей / Oban Little Bay, 43% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 557090
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Віскі Обан Літл Бей / Oban Little Bay, 43% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 557090
  • Об’єм: 0.7 л
3240.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 3100.00 грн

Є в наявності

В наявності 18 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 18Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)В наявності: 8Князі Острозькі 31/33В наявності: 10Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)В наявності: 3Кільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївВ наявності: 3вул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 5Україна (крім Києва)В наявності: 18
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Віскі Oban Little Bay  глибокого золотистого кольору. Віскі має солодкуватий смак із багатими фруктовими тонами, легкими нотами гіркого шоколаду, диму, хересу. Посмак довгий, теплий, сухий, позначається вплив хересу. Віскі має прекрасний аромат з нотами трав, сушених фруктів, морської солі та хересними тонами.

Oban Little Bay – цікавий односолодовий віскі, який нещодавно увійшов до основного асортименту винокурні Обуен. Для його розливу майстри-блендери д-р Метью Кроу та д-р Крейг Вілсон використовують віскі, які дозрівають спочатку в американських дубових барилах повторного наповнення, барильцях з європейського дуба з-під хересу та бочках повторного наповнення з новими краями. Після складання купажу віскі дозріває у невеликих 200-літрових дубових бочках, що призводить до отримання багатого віскі з нотами кісточкових фруктів, спецій та меду.

Історія виробника віскі Oban Little Bay :

Історія винокурні Обана цікава тим, що вона нерозривно пов’язана з містом, який утворився за час існування гуральні навколо неї. Винокурня, заснована в 1794 році, є серцем міста. І не було б міста Обан, якби не брати-підприємці Х’ю і Джон Стівенсон.

Люди, що працюють на винокурні і місця з яких збирається ячмень, берется вода і стоїть винокурня, формують аромат односолодового шотландського віскі. Вони навіть змінюють його майбутній курс.

Щоб детально дізнатися, як і коли з’явився віскі, який ви любите сьогодні, продивіться короткої часову шкали життя винокурні Oban:

1973 Енергійні підприємці брати Х’ю і Джон Стівенсон створюють свою пивоварну компанію.

1794 Ці ж брати, всього через рік, засновують свою винокурню в Обані

1813 З Буенос-Айреса повертається син Хью Стівенсона, Томас Стівенсон і починає працювати на винокурні.

1819 Х’ю Стівенсон вдруге обраний мером Обана – міста, який почав утворюватися навколо винокурні

1820 Х’ю, батько Томаса, вмирає.

1821 Томас викуповує акції, що залишилися Oban Brewery Company.

1830 Після декількох років невдалих фінансових рішень, прийнятих Томасом, Джон Стівенсон повністю викуповує винокурню.

1866 Чергова смерть в родині Стівенсон спонукає продати винокурню місцевому торговцеві Пітеру Камсті.

1880 у вже досить засмутившись навколо винокурні місто Обан проводять залізницю. З появою залізницею починає активніше рости місто і підвищується попит.

1883 Дж. Уолтер Хіггін купує Oban. У своїй рекламі він оголошує його «Кращим віскі Sma ‘Still в Хайлендс».

1890 Відразу в декількох будівлях заводу спалахує пожежа, що значно загальмувало, але не зупинило виробництво.

1890 Після пожежі Хіггін приступає до відновлення винокурні за своїми стандартами. Під час реконструкції будівельники відкривають давно запечатану печеру і виявляють за винокурнею залишки мезоліту.

1898 Світовий пік буму віскі. Хіггін вдало продає Обан консорціуму.

1900 по буму настала криза, але Oban вистояв і виробництво на ньому продовжилося.

1930 Обан викуповує компанія Scottish Malt Distillers.

1960 Перегінні куби переведені на механічне топлення.

1968 Місто Oban організувався і ріс навколо винокурні і в якийсь момент вже сама винокурня стала заважати подальшому зростанню міста. Oban планується закрити.

1972 Будується новий цех, який рятує винокурню від закриття.

Відео в винокурні, на якій проводиться віскі Oban Little Bay :

Сайт виробника віскі Oban Little Bay : https://www.malts.com/en-gb/visit-our-distilleries/oban/

Повний перелік віскі

Деталі

Країна Шотландія
Літраж 0.7
Бренд Oban
Регіон Хайленд
Тип односолодовий
Алкоголь 43%
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Oban Little Bay віскі односолодовий 0.7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *