ua|ru

Вино Гео Сапераві / Geo Saperavi, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 33446
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки
можуть відрізнятися від реального
вигляду товару.

Вино Гео Сапераві / Geo Saperavi, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 33446
  • Об’єм: 0.75 л
244.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 229.00 грн

Є в наявності

В наявності 15 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Вибери найближчий магазин
Предславинська, 47 (ст.м. Палац Україна)В наявності: 15Оболонський проспект, 26 (ст.м. Мінська)В наявності: 9Князі Острозькі 31/33В наявності: 9Олександра Олеся 4А (ЖК Варшавський)В наявності: 12Кільцева дорога, 110-А , Софіївська Борщагівка, КиївВ наявності: 5вул. Златоустівська 25, ЖК «Шевченковський»В наявності: 15Україна (крім Києва)В наявності: 15
Обробка замовлень
з 10:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта (замовлення від 600грн) - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Geo Saperavi – столове ординарне червоне сухе вино з Грузії. Виготовлене з однойменного сорту винограду, вирощеному в Кахетії.

Саме виноград Кахетії найкраще підходить для виготовлення напівсолодких і сухих вин, збагачуючи їх ароматним букетом і оригінальним смаком.

Вино Geo Saperavi насиченого бордового кольору. Аромат Geo Saperavi насичений, з нотами червоних ягід і фруктів.

Смак Geo Saperavi: оксамитовий, з характерною приємною терпкістю і смаком фруктів. Вино Geo Saperavi найкраще подавати при температурі 12-15° C, як супровід до стейку з телятини або до свинини на грилі.

Існує легенда, згідно з якою, Олександр Грибоєдов наважився попросити руки грузинської княжни Ніно тільки
випив для хоробрості кілька ковтків Сапераві.

Їх благословили на наступний же день, а шлюб був довгий та щасливий. Хоча історія виготовлення цього вина налічує кілька століть, офіційне виробництво Сапераві почалося з 1886 року в Кахетії.

Оптимальний час витримки на той момент складало від десяти до дванадцяти років, але зараз багато виноробень нерідко випускають в продаж молоде вино, яке відрізняється менш терпким, легким смаком.

Для виготовлення вина Geo Saperavi використовується виноград сорту Сапераві. У грузинських літописах можна знайти інформацію про те, що цей сорт вирощувався в Грузії завжди.

Існує припущення, що Сапераві – найдавніший сорт, а технологія виготовлення вина, що збереглася з давніх часів, дозволяє виробляти вино, схоже за смаком на те, що виробляли в Грузії в попередні епохи.

Після збору врожаю, виноград тут же доставляється на завод, де ягоди проходять ретельний відбір. Зона прийняття винограду обладнана потужним пресом для делікатного віджиму і відділення винограду від кісточок.

У вініфікаціонном процесі застосовуються традиційні для червоних вин методи: тривала мацерація на шкірці, алкогольна ферментація в нержавіючих терморегуліруемих резервуарах, малолактіческая ферментація.

У вініфікаціонном процесі застосовуються традиційні для червоних вин методи: тривала мацерація на шкірці, алкогольна ферментація в нержавіючих терморегуліруемих резервуарах, малолактіческая ферментація.

Вина з Сапераві довго дозрівають і довго зберігають якість, при цьому найбільш висока якість досягається в період від 4 до 30 років.

Вино Geo Saperavi виготовляється на виноробні Geo на південному сході Грузії. Вирощуванню винограду приділяється підвищена увага, а виробляється вино на сучасному європейському обладнанні.

Додайте до цього грузинський шарм і отримаєте те саме унікальне вино, яке оцінять справжні цінителі якості.

Для виготовлення Geo Saperavi ретельно відбирають автохтонний сорт винограду Сапераві з долини річок Алазани і Иори, що надає вину індивідуальний характер.

На винзаводі компанії встановлено новітнє обладнання виробництва Німеччини, Швейцарії та Фінляндії. У кожному з вініфікаціонних процесів використовується обов’язкова терморегуляція, зокрема в ємностях для ферментації, підвалах і складах.

Для витримки вина використовують високоякісні бочки з французького дуба, які щороку докуповуються.

Історія виробника Geo Saperavi

Бренд Geo, що виробляє Geo Saperavi, належить найбільшому в Україні алкогольному холдингу «Баядера Груп», що володіє великим портфелем власних і залучених брендів і присутній у всіх сегментах алкогольної галузі.

«Баядера Груп» – компанія-лідер і команда хороших людей, яка створює і розвиває улюблені бренди по всьому світу. Запоруку успіху компанія бачить, перш за все, в людях, високо цінуючи професійні якості, відданість компанії і порядність.

Компанія була заснована у 1991 році.

З 1992 по 2002 р.р. Компанія побудувала наймасштабнішу систему дистрибуції та налагодила ефективну реалізацію популярних українських і зарубіжних залучених брендів, відкривши 6 філій у стратегічно важливих регіонах України.

У 2002 році за компанією закріпився статус найсильнішого гравця в дистрибуції України. У цьому ж році було ухвалене рішення про запуск виробництва власних торгових марок.

У 2003 році було створено сильний горілчаний бренд «Хлібний Дар», який до цього дня є візитною карткою компанії.
В його основу закладено все цінності, властиві компанії «Баядера груп» – чесність, відкритість, справедливість!

В тому ж році бул оновлена лінійка вин Koblevo: випущені нові смаки та проведений редизайн.

В період 2003 по 2005 р.р. відбулося поповнення портфеля власними брендами «Козацька Рада» і «Перша Гільдія» та створення ТМ «Цельсій».

В той же період пройшла модернізація винзаводу «Коблево»: масштабне збільшення потужності, установка новітнього обладнання світових компаній-лідерів.

Тоді ж запустилося найсучасніше підприємство з виробництва лікеро-горілчаної продукції – «Національна Горілчана Компанія». А розвиток імпортного спрямування приві до укладення контракту зі світовим лідером алкоголю – компанією Diageo.

З 2006 по 2009 р.р. «Баядера Груп» стала лідером в усіх категоріях алкогольних напоїв: горілка, вино, вермут, ТМ «Хлібний Дар» стала горілкою № 3 в світі за даними міжнародного рейтингу видання Drinks International.

В той же період: Marengo – вермут № 1 в Україні, а Koblevo – вино № 1 в Україні.

Посилення напрямку імпорт призвело до укладання контрактів зі світовими лідерами з виробництва алкоголю, а розвиток експортного спрямування призвів до розширення карти експорту до понад 20 країн світу.

Стійке зростання продовжувалось і у період 2010-2014 р.р. Компанія втримала лідерство в усіх алкогольних категоріях, розвивала, модернізувала та автоматизувала дистрибуцію в Україні.

Укладання договорів з найбільшими імпортними партнерами: Remy Cointreau, Moet Hennesy

На період 2015-2016 р.р припала глобалізація компанії: «Баядера Груп» підтвердила статус найбільшого алкогольного холдингу Східної Європи, запустила нове виробництво – «Миколаївський коньячний завод».

В той же час компанія почала виробляти коньяк Koblevo, шампанське під ТМ Marengo, ТМ Cartaval з Чилі та ТМ Kengoo з Австралії, Private label рому і джину.

У 2016-2018 р.р. пройшла значна модернізація виробництва.

У 2019 році Компанія розширила карту експорту до 45 країн, почала поставки горілки Harvest Day, Kozak в Танзанію, Уганду і Еритрею, запустила оптову мережу WINE_WINE.

У 2020 році компанія продовжує утримувати лідерство на ринку, виводить на ринок нові смаки в лінійці коньяків Koblevo, починає розлив власних продуктів в Азербайджані й Узбекистані та виробництво власних брендів в Туреччині.

Всі вина від виробника Гео Саперави

Офіційна сторінка виробника Geo Saperavi: https://bayaderagroup.com/

Фудпейрінг: баранина, барбекю, гриль, дичина, м'ясо червоне, пікнік, ягня

Деталі

Бренд Geo
Літраж 0.75
Привід щодня
Колір червоне
Країна Грузія
Фудпейринг баранина, барбекю, гриль, дичина, м'ясо червоне, пікнік, ягня
Тип тихе
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт сапераві
Рік
Алкоголь 13%
Категорія Вино
Міцність 13-17%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Geo Saperavi вино червоне 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *