93 FALSTAFF, 92 – 3. PLATZ BEST OF RIESLING, 90 WEIN.PLUS
Loimer Seeberg Riesling 2011
Вініфікація
Виноград ретельно збирали вручну, потім поміщали в невеликі ящики (20 кг). Мацерація, перше осадження, спонтанна ферментація в дерев’яних бочках (70%) і сталевих резервуарах (30%); ферментація тривала частково до кінця січня. Наприкінці лютого 2012 року Seeberg був витриманий на осаді, а потім витриманий на осаді в дерев’яних бочках до розливу в пляшки у вересні 2012 року.
Дегустації: Легкий золотисто-жовтий колір з інтригуючими тонами.
Світло-золотисто-жовтий колір; інтригуючий аромат квітів, кісточкових фруктів (абрикос, персик), приваблива інтенсивність, молодий аромат, солонуватий відтінок; жива кислотність на піднебінні, багатошарові елементи абрикоса, свіжого персика і стиглого лайма, велика фруктова інтенсивність в середньому піднебінні, дуже збалансована гра кислотності і фруктів, тривалий, хрусткий, але стиглий післясмак, що вказує на тривалий потенціал витримки.
Про виробника Loimer
Фредді Лоймер створив своє ім’я в Кампталі неперевершеними білими винами – грюнером та рислінгом.
Він став одним з найвідоміших виноробів Австрії.
Лоймер був одним з дванадцяти виноробів-засновників з Австрії, що створили організацію respekt-BIODYN, яка сертифікує біодинамічне виноградарство.
Інші вина Лоймер.
Офіційний сайт виробника: loimer.at
Відгуки
Відгуків немає, поки що.